BENEDICTUM ще издадат втория си албум през януари

29 окт 2007, 17:01 ч. 262 / 8 3
пред./следв.
Предвожданите от фамозната вокалистка Veronica Freeman BENEDICTUM ще издадат втория си албум "Seasons of Tragedy" в Европа на 11 януари чрез "Locomotive Records". Наследникът на "Uncreation" от 2006-а ще съдържа 10 оригинални композиции, плюс кавър на класиката на ACCEPT "Balls to the Wall". Диджипак версията ще е допълнена с кавър на "Catch the Rainbow" на RAINBOW, а гости в предстоящата творба са George Lynch (екс-DOKKEN), Manni Schmidt (екс-RAGE, GRAVE DIGGER), Jeff Pilson (екс-DOKKEN, FOREIGNER) и Craig Goldy (DIO).

още за:

Benedictum


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


New Age Messiah 1.11.2007 15:43:15 отговори + 0 0
Мдаа,яка е мадамата,не животно,а направо звяр.Хареса ми шървият албум като цяло,даже си го слушам от време на време,единствено мастеринга на китарите не ми допадна особено,но като цяло са си доста ценнта група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 29.10.2007 19:57:29 отговори + 0 0
Тая е такова животно...Направо ме кефи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hip_69 29.10.2007 19:02:26 отговори + 0 0
хехе
искефи ма определението на вокалиската.... "фамозна"
тя е единственото неще коет отличава групата от сички останали..... ма така убаво Я отличава... :РРРРРРР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".