B'Estfest-парти в клуб "Строежа" ще раздава безплатни билети за фестивала

14 юни 2012, 07:44 ч. 313 / 7 1
пред./следв.
Партито в клуб "Строежа" в Студентски град тази събота (16 юни) ще бъде посветено на най-големия международен музикален фестивал в северната ни съседка Румъния - "B'Estfest Summercamp". Фестивалът тази година ще се случи на 6, 7 и 8 юли. Локацията е красивият парк Тунари край Букурещ. Фестивалното градче ще бъде разпънато край езерото Пасареа. Седем големи сцени с изключително разнообразие на музикални стилове, множество барове с бира за по 1 евро, тераси с изпълнения на живо и DJ-сетове, спортни площадки, винтидж шопинг пасажи, релакс зона с хамаци, шатри с арт експозиции, кино и театрални пърформанси, еко градче и разбира се, фестивален къмпинг – всичко това накратко е "B'Estfest Summercamp". А музиката – като се започне от PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, BOOKA SHADE, мине се през KREATOR, DOPE D.O.D, за да се стигне до Selah Sue, Andy C, STANTON WARRIORS и българската хардкор банда LAST HOPE, е само част от тридневното B'Estfest-изживяване.

   Всичко това - на две крачки отвъд река Дунав с шанс за трима души да го получат безплатно и да вземат със себе си и приятел, ако тази събота посетят B'Estfest-партито в клуб "Строежа" и участват в томболата за 3 двойни безплатни билета, даващи право и на безпплатен къмпинг. Томболата ще се тегли в 1:00 ч. в съботната нощ. Музиката ще е с акцент върху бандите, които са част от тазгодишния лайнъп на фестивала.
B'Est Fest party


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


psihoryche 18.06.2012 19:10:17 отговори + 0 0
Продавам 2 билета за фестивала за 100лв. единия.За контакт 0885743617 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".