BEYOND TWILIGHT се разделят с вокалиста Kelly Carpenter

3 яну 2006, 09:49 ч. 97 / 2 2
пред./следв.
Датските прогресив метъли BEYOND TWILIGHT са се разделили с американския вокалист Kelly Sundown Carpenter (също и в OUTWORLD). В официалното изявление на групата по повод напускането на певеца четем:

   "Kelly имаше четири месеца, за да направи вокалите за предстоящия ни албум, но ни даде не повече от 30 секунди странни вокални линии. Разписанието ни бе променяно няколко пъти, за да се съобразим с Kelly и неговата липса на идеи и проблеми. Всички бяхме повече от търпеливи с неговите извинения....", "Накрая Kelly поиска пари, за да направи записите. Въпреки, че това не е типично за BEYOND TWILIGHT, групата пое ангажимент да му заплати $500, които той поиска. На 28 декември той реши, че парите трябва да му се дадат от лейбъла предварително. Finn Zierler писа на компанията, но те вече не работеха заради празниците. Тогава предложихме на Kelly да ни даде PayPal-акаунт, на който да преведем парите, но вместо да направи това, той започна да критикува концепцията на албума, въпреки че изобщо не беше писал дори и част от текстовете и няма и най-малка представа каква точно е тя. Един ден преди да отпътува за Европа Kelly започна да обвинява Finn, че не му е платил на акаунта, който той така и не даде и за това иска да напусне групата. Ние сме много объркани от всичко това, но му желаем всичко най-хубаво в бъдеще."

още за:

Beyond Twilight


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.01.2006 22:26:29 отговори + 0 0
ne bih kazal Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

avif 3.01.2006 13:27:43 отговори + 0 0
haha, na tez ne im vyrvi s dobrite vokali mai! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".