Без "Ozzfest" тази година

12 фев 2009, 22:59 ч. 265 / 4 4
пред./следв.
Подобно на DREAM THEATER - и Ozzy Osbourne се намира в студио, където работи по десетия си албум. Предната му творба "Black Rain", също като на "Театралите", излезе през 2007-а. Копродуцент на следващото издание на "Кръстника" ще е ... Kevin Churko, а легендарният вокалист е решил да не тръгва на турне, докато дискът не е в магазините. Това означава, че тази година фестивалът "Ozzfest" няма да се състои.

още за:

OzzfestOzzy Osbourne


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sladuk_Kelesh 14.02.2009 11:33:19 отговори + 0 0
Както се казва, "всяко зло за добро" - без Ozzfest тази година (което за бедния роден метъл не е чак толкоз пагубна новина, но пък нещата се променят - пожелавам на всеки възможността поне веднъж в живота си да посети този фестивал, аз още не съм ходил :-)), но пък с нов албум на Ozzy ( а това наистина е хубава новина)..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.02.2009 15:58:16 отговори + 0 0
"Много умен ход от икономическа гледна точка, защото човек трябва да е самоубиец за да направи подобно мащабно турне в подобна нестабилна ситуация." ти винаги се изкаваш със самочувствието на умен човек разбираш от всичко и винаги си смешен. Ква нестабилна ситуация кви 5 лева!?! Все едно фестивали и турнета няма да има тази година и хората няма да се спукат да ходят на тях!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 13.02.2009 12:08:55 отговори + 0 0
Много умен ход от икономическа гледна точка, защото човек трябва да е самоубиец за да направи подобно мащабно турне в подобна нестабилна ситуация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gad_Mrusna 13.02.2009 10:14:29 отговори + 0 0
Шарън не й се рискува, в таз криза. Щот самия Ози едва ли знае на коя планета се намира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".