Безплатен акустичен концерт на ODD CREW в "Строежа" тази неделя

5 ное 2010, 20:30 ч. 273 / 7 4
пред./следв.
ODD CREW ще изнесат акустичен концерт тази неделя (7 ноември) в столичния клуб "Строежа". Ънплъгд изпълнението им е нестандартно уникално решение на фона на безкомпромисно тежкото звучене на съвсем пресния им албум "A Bottle of Friends". Бандата в момента е на турне в няколко български града именно в подкрепа на последния си продукт, а само преди по-малко от две седмици успя да разпродаде тотално билетите за два поредни промоционални концерта в София. Тук идва ред да споменем, че акустичният лайв на 7 ноември в "Строежа" ще бъде абсолютно безплатен. Имайки предвид високия интерес, клубът отново ще наложи ограничение на посещаемостта до 300 души, като на входа ще бъдат раздавани цветни ленти, осигуряващи на първите посетители право на постоянен достъп през цялата вечер. Вратите отварят в 19:00 ч., посрещайки с подходящата тематична музика, а самият лайв ще започне в 21:00.
   Концертът на ODD CREW тази седмица в "Строежа", е част от ноемврийската концепция на клуба, включваща общо 9 събития на живо. Дните на провеждане са всеки четвъртък и неделя. В неделните вечери входът ще бъде свободен, а като следващи гости се очакват SURMATA HARRY'S COPTOR MIX, рок-алтърнатив сет с CASUAL THREESOME (Иван Иванов и Георги Георгиев от AWAKE и Ивайло Петров-Пифа - SKRE4), както и една абсолютна смесица от реге, хип-хор, рага с МЕРУДИЯ, NDOE и SENSEI. В четвъртъците вече са обявени концертите на Милена и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ, румънците POPA SAPKA, също и THE POMORIANS със специален гост фронтмена на JAYA THE CAT - Geoff Lagadec. А на 29 ноември, традиционно в понеделник, ви очаква 23-ото издание на "Seattle Night". Билети за изброените събития могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.11.2010 14:47:03 отговори + 0 0
Не знам какво ви кара да бъркате Строежа с Индиго... Концертът и атмосферата снощи бяха страхотни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 6.11.2010 09:59:17 отговори + 0 0
Чак "нестандартно уникално решение" не е, защото доста групи с безкомпромисно тежко звучене са правили акустични концерти. За България може и да е уникално хрумване, не знам.
За мен е необяснимо защо не са сложили някакъв вход. Да беше изпълнение на площада или в парка - разбирам. Сега хората трябва да се блъскат като говеда и кой превари, той завари. Точно второ Индиго, както казва eetfuk.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 5.11.2010 23:28:03 отговори + 0 0
Утре мисля към 6 да се навъртя в Ст. Ад . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eetfuk 5.11.2010 21:53:52 отговори + 0 0
на входа ще стане тотално Индиго бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".