"BG Rock & Metal Night" по телевизия "ММ" е отложена за 4 май

28 апр 2008, 11:22 ч. 234 / 6 3
пред./следв.
Авторът на тематичните рок и метъл нощи по телевизия "ММ" и водещ на "Фрактура" Васко Катинчаров разпространи следното съобщение по повод принудителното отлагане на заплануваната за 27 срещу 28 април "BG Rock & Metal Night":

   Уважаеми зрители на телевизия "ММ", поради технически причини, независещи от нас, предварително обявената рок нощ за 27 април беше възпрепятствана.
   Причината за това се оказа неочакван токов удар, който блокира трайно сървъра, от който трябваше да бъде излъчена подготвената тематична плейлиста. Извиняваме се на всички наши зрители и фенове на рок музиката, които очакваха да видят "BG Rock & Metal Night". Всичко това ще бъде компенсирано следващата неделя, 4 май, след предаването "Фрактура".
   Очаквайте обещаните шест часа българска рок и метъл музика следващата неделя точно в полунощ. Благодарим ви за разбирането!

   Васко Катинчаров
   Телевизия "ММ"


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.04.2008 23:44:04 отговори + 0 0
Аз също чаках близо 2 часа и се надявах да почне, но нищо. Важното е че е отложена и рано или късно ще я излъчат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 28.04.2008 22:54:05 отговори + 0 0
кофти се получи ама какво да се прави, нищо следващата седмица ще има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 28.04.2008 14:13:37 отговори + 0 0
Грозно се получи снощи...2 часа чаках и накрая си легнах!Но поне ще гледаме жици другата седмица ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".