Бичето с концерт в София на 19 март

17 мар 2015, 08:38 ч. 1017 / 4 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Бичето отново готви една от редките си публични изяви. Събитието ще се случи този четвъртък, 19 март, на сцената на Терминал 1. Последната такава в София бе точно преди една година в същия клуб.

В типичния си изискан стил, от щаба на Бичето споделят:

""Елате, ама по-добре не идвайте!". Това е призивът на Бичето за предстоящия му концерт на 19 март в клуб Терминал 1. Ар енд Би звездата Ви информира, че няма да се случи нищо по-различно от обичайното и поради това е безсмислено да си губите времето, но иначе му е кеф да Ви прецунка паричките. Както и на всички изяви до сега, Бичето няма да знае нито един от текстовете и ще се опита да чете по време на изпълненията си, което Ви прави лошо впечатление, каквото и да твърдите, още повече, че той не може да чете. След като изпяването на един текст върху друга песен ще е нещо в реда на нещата, а пропускането на цели пасажи злободневно ежедневие, Бичето е длъжен да Ви уведоми, че порядъчно наквасената група ще има за цел да се води по барабаниста, който както всички знаем свири безмензурно и не признава тактуването. Това прави някои от песните странно хаотични, но явно има хора, на които им харесва. Жалкият саунд на двата баса, тип - „Българска китара, 91-ва, читалище Светлина” - ще допринесе за тегобата Ви и ще Ви накара горчиво да съжалявате, че сте си дали парите. За тоя на сакса дори няма да говорим, той е от друга група. Накрая сцената ще е цялата в ракия, бира и хартии, а може да се очакват и други телесни течности. „Аз лично не бих отишъл”, заявява Бичето, но виждаме, че зад гърба му възлести пръсти с черни ноктИ са се преплели, сиреч „бих отишъл”, ама казвам, че „не бих”, но съм със сключени пръсти и „всъщност бих” и изобщо... егати ужаса..."

Само преди броени седмици изпълнителят се появи за първи път с профил в социалната мрежа Facebook (https://www.facebook.com/bichetoebe), малко по-късно, навръх 3-и март, представи в интернет пространството напълно нов видеоклип към новата му песен "Сам самин" (https://www.youtube.com/watch?v=LumwLMh0AdY).

На 19 март вратите на Терминал 1 ще отворят в 21:00. Цели две групи ще представят творчеството си преди хедлайнера - това са Iron Bender Sound System и Savage Ravage. Първите ще излязат на сцената точно в 22:00, а следващите в 22:45.

Билети за събитието вече се разпространяват при изключително силен интерес в мрежата на Eventim.bg, като цената им е 15 лв. Тъй като бройката им е ограничена едва до 450, се препоръчва предварителното закупуване! Каси - Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията.

 

още за:

Бичето


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Georgiev 19.03.2015 17:45:44 отговори + 0 3
Какво толкова се лансира това Биче? Наистина не разбирам...това не е музика...той не е изпълнител. Чалгата на рока е това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авалон 20.03.2015 16:27:16 + 3 0
Ей, нещастник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

славянски бог 18.03.2015 00:15:10 отговори + 1 1
Там сме,приятелиии!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джей Уоу 18.03.2015 01:39:08 + 1 0
здр Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джей Уоу 17.03.2015 09:12:14 отговори + 4 10
Не, мерсим, предпочитам Ювиги - тоа е некъв прос, а Саваге раваге ми издишат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Апатрахил 29.03.2015 23:45:27 + 1 0
ебахти експерта йеа , земи сготви едни яйца , поне и майка ти да не те мисли за балък хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Музикантини 17.03.2015 08:49:05 отговори + 5 10
Това требе да си ***** да слушаш тази *********, та чак и 15 кинта да дадеш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 17.03.2015 21:45:32 + 2 0
Както си знаеш, за всеки влак се намират пътници, не забравяй, че вероятно и ти попадаш под същата графа на нечия класация, а и с този изискан изказ не стоиш много далече от тоя, който си мислиш че обиждаш. За разлика от тебе на него това му е сценичния имидж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".