Biff Byford обяви заглавието на първия си соло албум

13 окт 2019, 11:45 ч. 402 / 4 0
пред./следв.

   Шило в торба не стои. Около месец след като вокалистът на британските хеви метъл легенди SAXON Biff Byford претърпя операция, при която му бе сложен троен байпас, групата не само започна записи за 23-ия си студиен албум, но и певецът съобщи първи детайли за самостоятелния си дебют.

   Творбата ще носи заглавието "School of Hard Knocks" и ще излезе на пазара в началото на 2020 г. Първият сингъл - "Welcome to the Show" ще се появи на 25 октомври, а на 13 декември като втори сингъл ще бъде пуснато и заглавното парче.

   Специален гост в диска ще бъде фронтменът на OPETH Fredrik Akesson, който участва активно и в композирането на материала. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

biff byford



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".