BIFFY CLYRO определят новия си сингъл като "най-добрия рок химн, който някога са писали"

16 май 2020, 08:37 ч. 451 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Възприемайки свежо звучене и интуитивната сила на корените си, скорошните парчета на Biffy Clyro ‘Instant History’ и ‘End Of’ предават заинтригуващ поглед към това какво да очакваме от амбициозно електрическия нов албум ‘A Celebration of Endings’. Бандата създава ситуация на очакване за издаването на албума на 14 август с разкриването на новия сингъл ‘Tiny Indoor Fireworks’. Тракът стартира като Annie Mac’s Hottest Record.

‘Tiny Indoor Fireworks’ е най-добрия директен рок химн, който някога са писали, някак си енергичен, мелодичен и лек, докато в същото време се усеща толкова толкова естествен, че можете да си представите как е завършен за минути. Лирически е весела заявка на обет на промяна на себе си към по-добро, но ключовата фраза– “Pray for the better days” – отвежда към ново чувство на уместност в настоящата ситуация.

‘Tiny Indoor Fireworks’ идва, когато Biffy Clyro се подготвят да изпълняват на виртуалното събитие на Radio 1 Big Weekend UK 2020, което ще се проведе между 22 и 24 май. Бандата продължава да е заета, колкото изолацията позволява, присъединявайки се към Live Lounge Allstars за оглавяващата класации тяхна версия на ‘Times Like These’ на Foo Fighters. Също така Simon Neil задълбочи разширения каталог на бандата с редовни серии акустични сесии. Заглавното турне Biffy Clyro в Обединеното Кралство и Ирландия се насрочено да започне през септември. Вижте официалния уебсайт за пълния списък с дати.

‘A Celebration of Endings’ се очертава да бъде нова огромна ера в кариерата на Biffy Clyro. ‘Instant History’ е определен за Annie Mac’s Hottest Record in the World и прекара осем седмици в Radio 1’s A-list. Други A-list допълнения включват Absolute, Radio X и Virgin. В последствие премиерата на ‘End Of’ се появи и при Zane Lowe в Beats 1.

Работейки отново с Rich Costey, подходът на бандата към албума е прост. Подходът към бандата за създаването на най-доброто е простичък. Дръж нещата свежи и си отваряй широко очите за това, се прави. Изненадвай другите и себе си. Предизвиквай границите си. Резултатът е прогресивно мислене, което възприема радостта от променящите се неща. На персонално ниво това може да е връзка, която е стигнала до точката, в която най-добре и за двете страни е да се разделят. А в по-широк спектър – отстояване това, в което вярваш.

‘A Celebration of Endings’ е наличен за предварителна поръчка на https://biffyclyro.co/acelebrationofendings. Ще бъде издаден на плоча, цветна плоча (ексклузивно в подбрани инди магазини), грамофонни записи с изображение, CD, касета и в дигитален формат. Специална книжка с плочи също ще бъде ексклузивно достъпна от https://store.biffyclyro.com/. ‘Tiny Indoor Fireworks’, ‘End Of’ и ‘Instant History’ са осигурени за незабавно теглене за феновете, предварително поръчали албума.

 

 

още за:

Biffy Clyro


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 18.05.2020 22:20:20 отговори + 0 0
Пред това Остава са ядрен пънк, ако мога да цитирам Дейв Ломбардо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Връшо 18.05.2020 17:25:19 отговори + 0 0
Имаха нелоши песни момчетата от Biffy Clyro, ама тоя път нещо не са улучили. Radio-friendly pop песен, даже не бих казал и хит. А от рок химн са много далече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Спас Генев 16.05.2020 15:20:18 отговори + 5 0
Повярвах, че "това е най-добрия рок химн" и се приготвий да го чуя, дори включих големите тонколони, и нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".