Бифорпарти със SEPTICFLESH в метъл бар "The Black Lodge" на 8 март

25 фев 2015, 10:59 ч. 692 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Метъл бар The Black Lodge и Live & Loud имат удоволствието да обявят бифорпарти със SEPTICFLESH на 8 март (неделя)!

Гръцките титани пазят топли спомени от първото си гостуване в София и последвалото го бурно афтърпарти в The Black Lodge и с нетърпение чакат новата си среща с приятели и фенове в България. Ние на драго сърце уредихме рандевуто за тях, което ще е ден преди концерта им тук и ще е в бара, в който и те, и ние се чувстваме като у дома си.

Началото на партито е предвидено за 21.00 ч., като се очаква групата да се появи в пълен състав малко по-късно същата вечер. Вход свободен!

Билетите за концерта са на цена 35лв и могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО", На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), касите на Ticketlogic (книжарници Booktrading, FastPay), както и онлайн на: www.liveandloud.net

В деня на събитието входът ще струва 45 лв.

 

septicflesh-poster-sofia-2015



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Злобчо 25.02.2015 12:25:31 отговори + 0 7
То пък оставаше и входа да не е свободен,ха-ха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FuckIt 25.02.2015 14:30:54 + 6 0
Ми в Рок ит така правят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 25.02.2015 15:33:23 + 5 0
Да, обирджийската дискотека рок ит искат и вход и резервации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

party! 25.02.2015 11:39:30 отговори + 5 2
Екстра, тъкмо ще заведа мацката на място, дето ще си изкарам и аз добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".