Билети за CREMATORY и EVERGREY с намаление за посетителите на мотосъбора на Витоша

16 сеп 2009, 18:26 ч. 243 / 6 5
пред./следв.
"Mask Music" разпространиха следното съобщение:

   На 18 (петък) и 19 септември (събота), посетителите на мотосъбора в местността Игликина поляна на Витоша ще могат да закупят с до 30 процента отстъпка билети за "Pill Against Depression Festival". В него, както е известно, участие ще вземат CREMATORY, EVERGREY, CHAOSWAVE, FYELD и NEW DISEASE.
   Деца до 14 години ще могат безплатно да наблюдават концерта, при условие че са дошли с поне един пълнолетен придружител.
   Вратите на зала "Христо Ботев" на 19 септември ще бъдат отворени точно в 18 ч. като в 18:30 ч. започват сетовете на бандите в следния ред: NEW DISEASE, FYELD, CHAOSWAVE, EVERGREY и CREMATORY.
   Феновете на CREMATORY могат да ги очакват да пристигнат в София късно вечерта на 18 септември като част от групата ще вземе участие в before-партито в метъл бара на София "The Black Lodge" по повод концерта им в зала "Христо Ботев".
   В "The Black Lodge" бандата ще изтегли името на печелившия от играта с въпроси, която все още продължава в заведението. Наградата е билет за концерта на групата заедно с EVERGREY.
   На следващата вечер - 19 септември (събота), веднага след концерта в зала "Христо Ботев" шведските прогерсив машини от EVERGREY уверяват, че ще направят всичко възможно също да посетят метъл заведението за афтър парти.
   "Маск Мюзик напомня", че от метъл бара "The Black Lodge" могат да бъдат закупени билети за "Pill Against Depression Festival" с подарък безплатна бира.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?! 17.09.2009 09:07:08 отговори + 0 0
честото н децата,но не става ясно за отстъпката-как до 30 процента отстъпка за мотористи,значи може да е и само 1% или пък 30 % ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

алекс 16.09.2009 22:39:42 отговори + 0 0
Браво,продължават идеите на АРТ БГ за безплатни билети за деца ,ако са с придружител!
Аз така заведох децата си на Лорди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2009 19:50:06 отговори + 0 0
Браво.
@ Анонимен - 2009-09-16 18:59:59
Май има доста билетчета останали!
Ха-Ха
Значи доста са останали и за ZZ Top ако съдим по твоите хейтърщини...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2009 19:22:18 отговори + 0 0
Не си падам по мотористките сбирки с олд скул БГ групи. Билет си купих още от промото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2009 18:59:59 отговори + 0 0
Май има доста билетчета останали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".