Билети за най-големия македонски фестивал "Taksirat" вече и в България

10 ное 2011, 10:53 ч. 340 / 2 5
пред./следв.
За тринайсет години от създаването си фестивалът "Taksirat" се превърна в един от най-големите и популярни алтернативни фестивали на Балканите. "Taksirat 13" ще се проведе е продължение на една седмица в края на ноември и началото на декември в Скопие, Македония, като финалното и най-мащабно събитие ще бъде на 3 декември. Именно на концерта на 3 декември в "Metropolis Arena" в Скопие на една сцена ще излязат изпълнители като BURAKA SOM SISTEMA, FAT JOE, T.B.TRACERI, CLAWFINGER, ASIAN DUB FOUNDATION и хедлайнърите на вечерта KAISER CHIEFS. Феновете на феста вече могат да закупят билети в България за закриващия мега концерт, екслкузивно в мрежата на "Ticketstream".

   Както казват организаторите на "Taksirat 13": "Таксират има за секого по нешто!"

   Цената на пропуските е 35 лв. и могат да бъдат закупени от следните места за продажба в цялата страна: "Office 1 Superstore", офисите на "M-Tel", "TBI Credit", магазини "Orange", "Technomarket", "Multirama", "На тъмно". Билети могат да бъдет поръчани и онлайн. Важно е да се отбележи, че по настояване на местния организатор и във връзка със законодателството в Република Македония всички, закупени в системата на "Ticketstream" билети за концерта на "Taksirat Festival 13", ще бъдат заменяни в деня на концерта. За тази цел на входа на "Metropolis Arena" ще бъде отворен пункт за подмяна на закупените билети. Той ще бъде обоначен с "Tickets Change Office".
Taskirat Festival
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nespithe 10.11.2011 16:46:35 отговори + 0 0
Ха, к'ъв е тоя Spirit Of Macedonia Аз съм навит за Fat Joe. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stat1c 10.11.2011 14:48:13 отговори + 0 0
Офф... кажи ми какво ще правят Megadeth на фестивал за алтернативна музика?!? С тази си концепция участниците са наистина силни и много съжалявам, че няма да мога да отида... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 10.11.2011 13:00:35 отговори + 0 0
По-тъпи групи да бяха поканили макетата? Зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до mtlb 10.11.2011 12:42:44 отговори + 0 0
Megadeth са в Латинска Америка тогава. Чети преди да пишеш глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mtlb 10.11.2011 12:20:18 отговори + 0 0
Да бяха поканили MEGADETH с "13"?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".