Билетите за концерта на ARKONA са в продажба от днес

8 май 2014, 10:02 ч. 438 / 6 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както вече бе обявено, руската паган фолк метъл група Arkona ще свири в София на 6 юни. Анонсирането на събитието раздвижи метъл средите и събуди надеждите на мнозина, които по една или друга причина не са успели да присъстват на двата концерта, които групата даде у нас. Още се говори за първото им шоу тук през 2008-а, което беше напълно разпродадено. Който не беше сред щастливците тогава, разбра еуфорията по руските езичници през 2010-а, когато отново напълниха клуб в София и се раздадоха до пълно емоционално и физическо изтощение.

Arkona е банда със силна идентичност. Фронтдамата Maria „Masha Scream” Arkhipova и останалите юнаци бързо се превърнаха в любимци и на публика, и на медии. Те извървяха пътя от дълбокия ъндърграунд до широка разнородна аудитория с уверени крачки, без компромиси. За последните 5 години те успяха да обиколят големите европейски фестивали, да направят големи успешни турнета в Европа и Америка, а логото им се появи като ключ към водещи материали в редица медии. Интересът към тях отново се засили с появата на силния им актуален албум "Yav", който излезе преди броени дни.

Arkona са ценени заради автентична си музика, заради невероятната хармония и завършеност, която групата излъчва и не на последно място, заради зареждащите изпълнения на живо.

Третото гостуване на Arkona в България ще е на 6 юни. Концертът ще се състои в клуб "Mixtape 5" и ще бъде подкрепен от българска група, чието име предстои да бъде обявено скоро.

Билети на цена от 28 лв. влизат в продажба от днес 8 май, чрез разпространителската мрежа на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit colours, магазин „Яко", На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на този адрес. В деня на събитието входът ще струва 35 лв. Вратите на клуба ще са отворени за феновете от 19:30 ч., а началото на концерта ще бъде в 20:30 ч.

Тук можете да намерите декларация за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.

 

arkona poster

още за:

ArkonaLive & Loud


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Медведь 8.05.2014 14:22:42 отговори + 0 0
Девушка гоя, роде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 8.05.2014 14:06:22 отговори + 0 0
ааа - 2014-05-08 13:24:39
Е не, тая снимка е просто брутално смешна! Може ли това да им е официалната снимка?!?1/
---

+1 Вярно е много зле снимката. Приличат на джуджета. А вторият отляво-надясно - нямам думи просто...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ааа 8.05.2014 13:24:39 отговори + 0 0
Е не, тая снимка е просто брутално смешна! Може ли това да име официалната снимка?!?1/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 8.05.2014 11:38:41 отговори + 0 0
Паган - 2014-05-08 10:36:04
"Анонсирането на събитието раздвижи метъл средите"
За незнаещите 2008 свириха с Vrani Volosa във Фенс. Бяхме 100 човека в единственото заведение работещо през Август После 2010 напълниха до половина RBF, сега очаквам да сме 1/4 от Микса
Евала за мерака на организатора, но дано да са му яки дънките!

Според мен на организатора е ясно колко хора ще се съберат. Между другото Vrani Volosa подгряваха и през 2010 и ще е супер да подгряват и сега.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lucious 8.05.2014 11:21:53 отговори + 0 0
Помня едни познати искаха да си правят концерт-промоция в RBF и се оказа, че цената е почти същата, а условията са трагични в сравнение с Микстейп. Организатора явно е предвидил това и според мен Микстейпа е далеч по-удобно място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Паган 8.05.2014 10:36:04 отговори + 0 0
"Анонсирането на събитието раздвижи метъл средите"
За незнаещите 2008 свириха с Vrani Volosa във Фенс. Бяхме 100 човека в единственото заведение работещо през Август После 2010 напълниха до половина RBF, сега очаквам да сме 1/4 от Микса
Евала за мерака на организатора, но дано да са му яки дънките!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".