Билетите за концерта на BLIND GUARDIAN в София са в продажба

1 окт 2014, 10:46 ч. 801 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В продажба са билетите за концерта на BLIND GUARDIAN, който ще се състои на 16 Май 2015 година в столичната зала „Универсиада” от 19.00 часа.

Концертът е част от световното турне на групата на което ще представи и дългоочакваната последната творба на бандата, която ще излезе в началото на 2015 година.

Билетите в деня на събитието ще са на редовна цена от 50 лева! В момента и до края на месец април цената ще е 42 лева, а последните 15 дни - 45 лева.

Пропуските се разпространяват в мрежата на Eventim [поръчай онлайн] в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Магазин Яко, Фотосинтезис, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Предстои оповестяването на правилата за посещение на лица под 18 години, още подробности и групи!

 

още за:

Blind GuardianBgtsc


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".