Билетите за концерта на DEEP PURPLE са разпродадени, има шанс за втора дата

1 окт 2007, 11:10 ч. 375 / 8 35
пред./следв.
Точно един месец преди посещението на DEEP PURPLE в София на 1 ноември по случай първия рожден ден на радио "Z-Rock" идва новината, че билетите за събитието са напълно разпродадени. Първоначално ценните хартийки бяха пуснати на цена от 30 лв., като бе обявено че тя ще е такава до 30 септември. Още на 11-и миналия месец, обаче, без предупреждение цената бе вдигната на 40 лв., като се планираше в навечерието на концерта да е 50 лв., но явно такива билети няма да има.
   Същевременно "Z-Rock" ще проведат анкета дали да бъде насрочена и втора дата за шоу на DEEP PURPLE и в зависимост от резултатие от нея ще бъде преговаряно за още един концерт, като вероятността да има такъв е "доста голяма".

още за:

Deep PurpleZ-Rock


Коментари   (35)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nikolay 31.10.2007 23:20:01 отговори + 0 0
Хора, давам 100 лв. за билет на Purple!!!
Трябват ми 3 билета?Някой ако има случайно да звънне на този номер: 0899509458 до обяд утре!Благодаря ви!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cinderella 31.10.2007 11:02:59 отговори + 0 0
Здравейте, искам и аз да ви попитам ако някой случайно знае нещо за свободен билет на Purple? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stan 18.10.2007 20:49:05 отговори + 0 0
Здравейте!
Някой да има билети който са му в повечко? Да пусне оферта!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

криси 10.10.2007 23:46:52 отговори + 0 0
Зная, че е доста късно, но едва сега успях да се освободя от работа, билети няма, а много ми се иска да отида. Някой случайно да има билиети, които няма да ползва?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Роберт Плант 7.10.2007 13:26:42 отговори + 0 0
"Come Taste the Band" според мене е един от най-добрите албуми излизали някога не само на Пърпъл, а изобщо в музиката. Това което са направили в него излиза отвъд стандартите на времето и наложилите се вече шаблони на рока. Самите пърпаляги , както личи от техни интервюта от това време не са наясно какво са постигнали и не го оценяват високо ... и какво от туй - Томи Болин е направо феноменален - няма такава китара...!!!, Ковърдейл и Хюс пеят като богове, Лорд и Пейс отново супер-професионалисти, а парчета и саунда - убийствени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ken hensley 5.10.2007 20:54:28 отговори + 0 0
пърпъл никога няма да са из4ерпана тема;ло6ото е 4е тук сава въпрос за директни обиди към тях,но това са хора които не разбират от музика-за мен тези които не уважават пърпъл,цепелин,бийтълс и флойд не са хора които могат да твърдят 4е разбират от музика;не ме разбирайте погре6но,просто за да критикува6 някой от тях трябва да си запознат до болка с музиката им и най-малкото да я разбира6 за да даде6 каквото и да е мнение;ето,аз не съм тръгнал да говоря например против найтуи6 или менъуор или мейдън само за6тото не ги харесвам,но и не се и опитвам;не мога да давам мнение по не6то което не съм компетентен , а за горепосо4ените твърдя 4е мога,за6тото въпреки 4е съм само на 18, съм отраснал с тяхното твор4ество и съм ги слу6ал до припадък;това е реалността,нападайте ме ако искате, но бъдете и сигурни 4е феновете на пърпъл в България са пове4е от колкото на 4елси в целия свят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joro metal fan 5.10.2007 17:12:34 отговори + 0 0
Аз също няма какво да добавя. Написаното от Лора казва всичко. Мога само да кажа, че целият съвременен хард рок и хеви метъл се гради върху сътвореното от Пърпъл в онези години, колкото и самозвани автори и музиканти да се кълнат, че бащите са Лед Цепелин. За мен най-съвършеният албум в хард рока за всички времена е In Rock. По-завършен, разнообразен и основополагащ албум няма. А годината е 1970-та! За концертите и способностите на музикантите във всеки концерт едно и също парче да звучи по различен начин и да удължават всяка песен почти двойно няма какво да говорим. Това е истината. Но със злобата и завистта е трудно даже и невъзможно да се преборим.
И накрая - дами, благодаря и аз за изказаните мнение от вас. Дано да има повече такива позитивни изказвания, защото всички имаме нужда от тях
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 5.10.2007 11:47:50 отговори + 0 0
Нямам какво повече да добавя към темата. Лора е казала най-верните и истински неща, за което много, много и благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 5.10.2007 10:48:04 отговори + 0 0
Съжалявам, че така стана - продължавам...
Няма незаменими хора и не бива никой да мисли, че някой трябва досущ да е копие на Ritchie. Такова нещо просто не може да се случи!
На мен ми харесват всичките им трансформации, това показва индивидуалността на всеки от музикантите в тази група, а не налагането на нечие еднолично виждане какво да се прави. Прави ли ти впечатление колко разнообразна музика като стил прави всеки един от тях в самостоятелинте си проекти? Обединено в една или няколко творби, това виждане на всеки един би било страхотна музика! Понякога успяваха да го правят. И много хора приеха това, други не. Е, всеки ма право на вкус, право да харесва или не нещо, да се съгласи или не....
Накрая искам да кажа - ако тази група, беше се оставила по течението, щеше да се превърне като цял куп групички, които като чуеш един албум и оставаш с впечатлението че си чул една-две песни, не повече...
Човек не може до безкрайност да ражда идеи, да твори и създава всевъзможни и различин неща, има някакъв капацитет. Ако гледаха все в една посока, щяха до безкрайнсот само да се повтарят и всеки път щяхме да казваме - това вече сме го слушали.И като имаме предвид, че днешния хард рок, няма нищо общо с истинския от 70-те години (НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ГОДИНИ НА РОКА) едва ли хората биха ги възприели с такова звучене както в онези години, когато създадоха песни-химни и са образец за хард рока, както често чуваме да казват - могат да бъдат в учебнвиците за рок музика, ако някога такива се напишат.
Завършвам с думите на Ritchie Blackmore които той казва, когато през 1984 г. групата се събира отново - НИКОГА НЕ СЪМ СВИРИЛ В ПО-ДОБРА ГРУПА ОТ DEEP PURPLE!!! Те са такива (поне за мен!) - най-добрата група, всичко останало е след тях! :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 5.10.2007 10:33:37 отговори + 0 0
Благодаря на vancheto_flower за вниманието и подкрепата; благодаря на joro metal fan за вниманието и комнетара!
Наистина е хубаво, когато всеки изразява мнението си, без да обижда останалите споделили своето такова - имам предвид, че злобните, просташки и обидни писания са обида за почитателите на групата (и не само на DEEP PURPLE, а за която и да е, за който и музикант да става въпрос!). Нека всеки споделя мислитие си, дори да са критика или недоволство, но да го прави в рамките на доброто възпитание. А че ще има такива които не са съгласни с определено мнение е ясно като бял ден - не можем и да искаме да сме еднакви.
Искам да споделя нещо по повод написаното от joro metal fan.
Joro, в това че си останал с такова впечатление относно стила на DP през последните години, откакто Бога на китарата и Бога на клавишните напуснаха групата няма нищо лошо! Всеки има право да харесва или не дадено нещо. На мен пъкк ми харесва това което правят, изобщо винаги съм харсвала това, че не се оставят на тнечението и не стоят на едно място. Промени се леко стила им с идването на David Coverdale и Glenn Hughes в бандата, след това с Tomi Bolin. Steve Morse много хора не възприеха, защото искаха секи който издва след това да е Ritchie - ами не може
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


joro metal fan 5.10.2007 09:09:07 отговори + 0 0
За слаб албум при Пърпъл е много трудно да се говори. Най-малкото защото има прекалено много промени в състава, които неминуемо водят до промяна в звученето. Албумите на Пърпъл могат да се сравняват единствено един с друг и с марката, която налагат. Но те сами са си "виновни", понеже с In Rock, Fireball и Machine Head вдигат страшно много нивото. И е естествено следващите им творения да се сравняват с този период, който, признавам си, ми е най-любимият от развитието на групата. За мен слаб албум е Come taste the band, не за друго, а защото е много далеч от характерното звучене на Пърпъл, от това, което групата носи със себе си през годините. А и по това време вече е ясно, че бандата ще се разпадне. Няма я енергията, няма го ентусиазма, няма го и желанието да свирят. Имам чувството, че този албум е правен заради договорни взаимоотношения. И да си говорим честно - Глен Хюз е по-добър като басист, отколкото като певец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 4.10.2007 19:33:08 отговори + 0 0
някой може ли да ми посо4и слаб албум на пърпъл и да се обоснове за6то смята така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 4.10.2007 14:27:22 отговори + 0 0
joro metal fan, благодаря за това, което си написал! Защото напоследък някои от хората, които пишат тук се стремят или да се заядат или да обидят някой...Добронамерените като теб са малко, но все пак е хубаво, че все още има такива.
Що се отнася до Пърпъл - ядосвам се, защото никога не съм твърдяла, че групата през цялото време /от момента на създаването и/ е била същата. Мисля, че когато се промени съставът на една група, това неминуемо води и до други промени /начин на свирене, пеене и пр./. А при Дийп Пърпъл определено имаше доста "трансформации" през годините, ако мога така да се изразя.
И сега..кой пеел по-добре, кой свирел по-добре, ами не виждам смисъл да се заяждат хората за такива работи... Най-важното е, че музиката им е страхотна и че имат все още невероятно много фенове. Вярно е, че не са това, което бяха, нормално е да има критики, но чак пък обиди и злобни подхвърляния!?! Не е хубаво да се прави така! Сигурна съм, че ще ме разбереш )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joro metal fan 4.10.2007 13:33:19 отговори + 0 0
Лора, vancheto_flower,

Уважаеми дами, много харесвам хора, които имат собствено мнение и го отстояват до край. При това грамотно написано. Аз също съм фен на Пърпъл откакто се помня. Но след 1998г. не мисля да ходя на техни концерти. Тогава ми напълниха душата, когато идваха, направиха перфектно шоу, Гилън пя като бог с 39 градуса температура. Кой от прехвалените метъл музиканти би го направил? Но след това групата започна да се променя към олекотяване на звука, и т.н. Общо взето от хард рок група се превърнаха в джаз рок група, а аз определено не си падам по тази музика. А и самите музиканти вече наближават възрастта, в която трябва да си седят мирно пред камината и да се наслаждават на пенсийката и старините си. А не да се превръщат в посмешища като Ролинг Стоунс например, които явно ще си умрат на сцената. Много ги уважавам, любимци са ми, но вече без Блекмор и Лорд не е същото. Просто не искам да си развалям спомените от 1998г. Това е. А пък който иска, нека да ходи. И да не се впечатлява от злостни коментари на хора, чийто съвременни любимци трябва да изядат още много вагони с хляб, за да станат това, което са Пърпъл - легенди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 4.10.2007 12:20:06 отговори + 0 0
Лора - 2007-10-04 09:34:23
На фона на хилядите които ще отидат и то на всичките пъти, в които ТЕ ще додйдат, но може и да не са сто, ама колкото и да са - та на техния фон, едно отсъствие няма да ги накара да си разплетат чорапите или да отложат концерта си.

Ха-ха, това в края на изречението много ми хареса! Права си! И съм напълно съгласна с теб)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Лора 4.10.2007 09:34:23 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-10-03 15:09:14
на мен тия са ми скучни... и 100 пъти да дойдат, 100 пъти няма да отида

На фона на хилядите които ще отидат и то на всичките пъти, в които ТЕ ще додйдат, но може и да не са сто, ама колкото и да са - та на техния фон, едно отсъствие няма да ги накара да си разплетат чорапите или да отложат концерта си.
На тези, които ще бъдем на концертите им, изобщо няма да ни е сукчно без Вашето присъствие, напротив....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2007 15:09:14 отговори + 0 0
на мен тия са ми скучни... и 100 пъти да дойдат, 100 пъти няма да отида Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Death 3.10.2007 13:04:41 отговори + 0 0
Има жестока неадекватност в "качество на залата" и "цени на билетите" . Пърпъл най-добре ще звучат в зала 1 на НДК. В Зимния също става. Ама като са ни скръндзи промоутърите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 2.10.2007 22:57:17 отговори + 0 0
Лора - 2007-10-02 12:09:33
Стари, но ЗЛАТНИ! Интересно, Pink Floyd, Led Zeppelin, Rolling Stones...да не пиша списък дълъг колкото листата с кандидат кметовете...ами и те не са по-млади, пък...никой не каза за тях така, когато тръгнаха на турнета.

Къде е проблема всъщност? Във възрастта или в това, че не харесвате DEEP PURPLE?

Лора, благодаря за подкрепата! Радвам се, че има и други, които мислят като мен и не на последно място изразяват мнението си.
Иначе се съмнявам, че дори и хората, които плюят Пърпъл смятат, че има някакъв проблем. По-скоро се заяждат и това личи. Щом за тях възрастта е по-важна, ОК! Няма смисъл да се ядосваме, нали?!
Поздрави от мен! )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 2.10.2007 12:09:33 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-10-01 14:17:56
абе не са ли тез хора малко старички за сцената..?

Стари, но ЗЛАТНИ! Интересно, Pink Floyd, Led Zeppelin, Rolling Stones...да не пиша списък дълъг колкото листата с кандидат кметовете...ами и те не са по-млади, пък...никой не каза за тях така, когато тръгнаха на турнета. Pink Floyd Led и Zeppelin - имах предвид това, че музикантите самостоятелно правят такива. Първите се събраха за един концерт през 2005-та, вторите сега пак за един ще са заедно и никъде такива мнения нямаше, а пък Robert Plant...тук беше и повярвайте ми изобщо не личеше по нищо каква е възрастта му. Какъв концерт изнесе!!!!!Гледам, 30 милиона почитатели на Zeppelin не мислят че са стари...
Къде е проблема всъщност? Във възрастта или в това, че не харесвате DEEP PURPLE?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.10.2007 09:57:09 отговори + 0 0
Наистина най-доброто решение е да се премести концерта в зимния дворец - по-добре един концерт в не толкова скапана зала, отколкото два във много скапана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 2.10.2007 09:48:23 отговори + 0 0
) - 2007-10-02 00:05:07
бати тъпирите има тука хахаха Кво ти пука нали си метъл?

еми да умрат тука ако щат аз имам билет и ше съм на пенсия парти на 1ви

Единственото нещо, което искам да ти кажа е, че доста невъзпитано да даваш такива определения и коментари за хора, които не познаваш! Поне си пиши името, а не да влизаш анонимно и да обиждаш хората тука!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 2.10.2007 00:05:07 отговори + 0 0
бати тъпирите има тука хахаха Кво ти пука нали си метъл?

еми да умрат тука ако щат аз имам билет и ше съм на пенсия парти на 1ви
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 1.10.2007 23:07:48 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-10-01 14:17:56
абе не са ли тез хора малко старички за сцената..?

И какво като са "старички"?!?!!! На теб какво ти пречи това???

holy_diver - 2007-10-01 15:21:29
звездите залязват на изток ))))))))))))))))
hhahhhahahahaa

Като гледам не са тръгнали да залязват все още...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2007 17:08:14 отговори + 0 0
Кво ти пука нали си метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 1.10.2007 16:05:28 отговори + 0 0
Щото е ноември умнико... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 1.10.2007 15:53:19 отговори + 0 0
Eбати якото, няма да ходя...що не го направят концерта на Академик? :/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

holy_diver 1.10.2007 15:21:29 отговори + 0 0
звездите залязват на изток ))))))))))))))))
hhahhhahahahaa
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 1.10.2007 14:53:46 отговори + 0 0
Ако Зимният дворец вече не е ангажиран, друго не пречи да преместят мероприятието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2007 14:17:56 отговори + 0 0
абе не са ли тез хора малко старички за сцената..? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dani 1.10.2007 13:51:35 отговори + 0 0
Дано да няма трагедии в тази скапана зала!!! "Организаторите" сигурно са продали 2-3 хиляди билета отгоре... Сега е момента да се запитаме не е ли ясно на тези "хора" какво означават DEEP PURPLE за публиката в България? Те са повече от една ЛЕГЕНДА, повече от сбъдната МЕЧТА... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 1.10.2007 13:14:29 отговори + 0 0
Дю - 2007-10-01 12:25:54
А колко са били на брой билетите (пуснати и съответно разпродадени)?
На така наречената промоционална цена от 30 лв., бяха пуснати 3000 билета - що за глупост се чудя, защото капацитета на тази смешна зала е толкова...Останалите, с цена 40 и 50 лв. може би са двойно повече. Изкупени били - само не си представям как ще се поберем, като риби ще се наблъскаме. Ще има жертви май тоя път....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 1.10.2007 12:25:54 отговори + 0 0
А колко са били на брой билетите (пуснати и съответно разпродадени)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2007 12:14:43 отговори + 0 0
много ме радва като има разпродадени шоута в България WASP и Depeche Mode също май бяха разпродадени Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 1.10.2007 11:44:34 отговори + 0 0
колкото и пъти да дойдат никога няма да е достатъ4но;а си мисля 4е това бе6е възможно най-глупавото ре6ение за зала-май забравиха колко хора от софия отидоха до каварна за да ги видят;единственото ре6ение е зимния дворец и си мисля 4е това трябва да е развръзката на проблема Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".