Билетите за концерта на SIGIRIYA и BROND са в продажба

25 фев 2014, 12:44 ч. 287 / 7 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

15 лева на предварителна продажба и 20 лева в деня на събитието. Това са цените на билетите за концерта на британската стоунър банда SIGIRIYA на 22 март в B-Side на клуб Mixtape 5. Знаете, съпорт от българска страна ще бъдат момчетата от BROND. Организаторите от Rawk'n'Roll споделиха, че са се постарали да предложат минималната възможна цена, като това е правило, което се опитват да спазват при ценообразуването на входа за всяко свое събитие.

От днес билетите вече са в мрежата на Eventim (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colors, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и билетната каса пред общината в Пловдив) или в централния офис на ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап. 3.

Британците SIGIRIYA са наследници на култовата стоунър банда ACRIMONY и в София пристигат месец преди официалното излизане на своя втори албум "Darkness Died Today", който излиза на 21 април. Той е първи от договора им с Candlelight Records и пичовете обещават да го изсвирят за първи път на живо от начало до край именно в София! Така че – запазете си датата 22 март за среща!

 

sigiriya



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".