Билетите за концерта на WIGHT и BUSHFIRE в София са в продажба

15 окт 2014, 16:27 ч. 330 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Точно седмица преди концерта на немските сайкъделик/стоунър банди Wight и Bushfire от Rawk‘n‘Roll.net ви представяме и авторски постер, създаден специално за българската дата от турнето им “Malakas of the Universe”. Лайвът, знаете, е на 22 октомври в малката зала на Mixtape 5 от 21:00. Страхотната сай-фай визия е дело на нашия приятел Асен Иванов за концерта в София, като самите музиканти изразиха възторга си от работата на художника.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim на цена от 15 лева предварително и 20 лева в деня на концерта и на входа на клуба.

Wight е трио, създадено през 2009. Бандата е силно повлияна от групи като Black Sabbath и Kyuss, както и от проекти като 35007. Музиката им е рифова и изключително трипаджийска и е гарантиран кеф за всеки, който си пада по качествен psychedelic/stoner. Към момента момчетата имат издадени два дългосвирещи албума, един лайв запис, както и лайв DVD, и сплит с гърците 1000mods. Wight имат и свой собствен лейбъл, наречен Fat&Holy Records.

Bushfire са група, която свири класически stoner rock в духа на Orange Goblin, Clutch, Planet Of Zeus. Бандата включва музиканти, родени на пет различни континента. В своята десетгодишна история Bushfire са създали собствена марка рокенрол – тежък като самосвал и сух като пустинята. Дълбоко в сърцето си музиката им е хеви блус, изпълнен с мощни рифове и плътни вокали. Съвсем топлото ни интервю с групата ще намерите на този адрес:
http://www.rawknroll.net/interview/64

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".