Билетите за концертите на TOTO и Roger Waters с 10% отстъпка от 18 до 31 декември

13 дек 2017, 16:35 ч. 1501 / 12 3
пред./следв.

   "Sofia Music Enterprises" съобщават, че в периода 18 до 31 декември като празничен жест към музикалните фенове в България ще направят отстъпка от 10% за всички билети за някои от концертите си през 2018 г. От рок събитията това са гостуването на TOTO (4 март, поръчай билет онлайн) и Roger Waters (4 май, поръчай билет онлайн) в София. "Ценните хартийки" се разпространяват в мрежите на "Тикетпро" и "Eventim" в цялата страна.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 14.12.2017 11:57:01 отговори + 2 0
И как очаквате някой да си купува билети в първите дни, когато ги пуснете със свинската си надценка? Явно може да са и по-евтини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 13.12.2017 17:16:43 отговори + 13 3
Също така, "Sofia Music Enterprises" съобщават на най-верните фенове на рок музиката в България, че в периода 18 до 31 декември 10% отстъпка за билети за "Hills of Rock - 2018" НЯМА ДА ИМА, защото билетите за въпросния фестивал се продават доста добре и без отстъпка. За разлика от билетите за Roger Waters и TOTO, които към момента не се продават хич добре, затова компанията намалява цените им, маскирайки този търговски трик като "празничен жест към музикалните фенове в България".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 13.12.2017 17:12:24 отговори + 11 3
"Sofia Music Enterprises" съобщават, че в периода 18 до 31 декември ще прецакат най-верните фенове на рок музиката в България и по специално онези, които си купуват билети на мига, в който компанията ги пусне на пазара и благодарение на които двама симпатяги поддържат доста висок стандарт на живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".