Билетите за реюниън турнето на TEMPLE OF THE DOG се продадоха за 3 секунди

1 авг 2016, 10:28 ч. 732 / 4 4
пред./следв.

   TEMPLE OF THE DOG - сиатълската супергрупа, в която участват фронтменът на SOUNDGARDEN Chris Cornell, Jeff Ament, Stone Gossard и Mike McCready от PEARL JAM и барабанистът Matt Cameron (който свири и със SOUNDGARDEN, и с PEARL JAM) - ще се събере за първи път от 1990 г. насам. Бандата обяви концерти в пет американски града през ноември. От всеки продаден билет ще бъдат отделяни средства за благотворителни цели. След пускането на "ценните хартийки" в продажба на 29 юли всички налични билети са разпродадени за три секунди (!!!).

   Турнето ще отбележи 25-годишнината от издаването на първия и единствен, едноименен албум на TEMPLE OF THE DOG, който излиза през април 1991 г. На 30 септември ще бъде пуснато и луксозно преиздане на творбата на CD и винил.

 

още за:

Temple Of The Dog


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


чалгар 2.08.2016 00:20:43 отговори + 0 1
по-добре на хероин, отколкото спрел метал ;д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burkana 1.08.2016 12:20:26 отговори + 4 9
Кфи са па тиа килеши, ич ни са миетал !!! Пак пуфтарям миетала ие Destruction !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 1.08.2016 13:47:35 + 3 2
Не знаеш колко си прав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 1.08.2016 13:53:05 + 3 1
Ти днес тролматив ли имаш да покриваш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".