Bill Ward е почти готов с албума на новата си банда, проговаря за отношенията си с BLACK SABBATH

15 апр 2015, 22:53 ч. 867 / 3 3
пред./следв.

   Оригиналният барабанист на BLACK SABBATHBill Ward - разпространи дълго съобщение, в което говори за отношенията си с бандата, и по специално Ozzy Osbourne, както и накратко за новата си група - BILL WARD BAND. Дебютният албум на последните е миксиран и мастериран и остават някои финални приготовления, преди творбата да види бял свят. Същевременно, Ward коментира по-пространно ситуацията със SABBATH за първи път от 2012 г. насам. Музикантът открито признава, че се чувства обиден от някои твърдения на Ozzy и настоява за публично извинение лично от певеца, преди да може да се обсъжда ново тяхно събиране и истински реюниън на "Кръстниците". На второ място, но не по важност, Bill Ward очаква и приемлив (за него) договор, който да може да подпише. Преди това да се случи, той няма да се завърне в BLACK SABBATH

   Въпреки всичко, Ward е натъжен и скърби, че не може да бъде с колегите си, с които иска да запази приятелски отношения. Накрая, Bill благодари сърдечно на феновете, които искат да го видят със SABBATH, и ги определя като "много специални хора". 

   Барабанистът заявява и че ще изчака реакциите на своето изявление преди да предприеме следващи стъпки.

 

bill ward



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Зиги 16.04.2015 09:31:03 отговори + 5 1
Тоя тотално се е побъркал. С два инфаркта зад гърба си не може да изкара цял концерт, той за турне се размечтал. Последния път като беше със Сабат, Вини Апис през цялото турне вървеше с групата като резервен барабанист, че ако се случи нещо с Бил, да може да го замести. Добре че за последното турне взеха барабаниста на Ози, че с Уорд нямаше да изкарат и два концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

някой 16.04.2015 00:55:00 отговори + 5 0
Докато се начуди дали да се върне и живота свърши... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

safas 16.04.2015 00:48:21 отговори + 3 0
wtf did I just rеаd Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".