Bill Ward обвинява BLACK SABBATH в "егоизъм, егоцентризъм, безчестие и нелоялност"

2 сеп 2016, 10:35 ч. 829 / 7 5
пред./следв.

   Оттеглилият се от групата барабанист на BLACK SABBATH Bill Ward коментира отсъствието си от прощалното турне на групата. Наскоро вокалистът Ozzy Osbourne каза в интервю, че все още в някаква степен се надява Ward да се завърне в бандата за последния концерт в Бирмингам през февруари. Bill коментира това в социалната мрежа "Фейсбук". Ударникът твърди, че Ozzy не се е свързвал с него от януари 2012 г., нито пък самият той се е опитвал да разговаря с певеца. Ward казва, че не би се присъединил към SABBATH за шоуто в Бирмингам, защото това би било противоречие с позицията му досега - че за реюниън турнето и записите на албума "13" му е предложен договор, който е подигравка. Също така, барабанистът уважава феновете на BLACK SABBATH и не иска да се дискредитира пред тях. Накрая Bill обвинява директно бившите си колеги в "егоизъм, егоцентризъм, безчестие и нелоялност".

 

bill ward



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владо 2.09.2016 17:18:10 отговори + 9 0
От по-ранни интервюта на Бил става ясно какво е искал той - по $80 000 долара за фестивал за групата (малко по-висока сума от тази, която вземаха за предишното турне), част от авторските отчисления, защита на името и изображението му (поради предишните проблеми, когато го махнаха от снимките на групата) и фиксирана сума за тях върху мърчандайза. Това всъщност са условията от 70-те години на съществуването на групата, когато всичко се е разпределяло по равно. Но му е било отказано. Естествено е да се чувства пренебрегнат. И аз го подкрепям напълно - все пак на всички ранни албуми на Сабат авторството е записано на името на четиримата. Сега някои искат да бъдат по-равни от другите. При положение, че и досега си свирят същите песни (плюс 1-2 от новия албум, за който се предполагаше, че и той ще свири на него). Жалко, че никога няма да видим повече оригиналният състав да свири заедно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 2.09.2016 13:34:56 отговори + 3 4
Да ама те ще сгънат по някоя и друга лира от турнето, ще усетят любовта на феновете си като за последно, а той ще остане сърдит и с празни ръце. Имаше и поговорка за това - Сърдитко Петко, празна му торбата. Някои неща не се измерват само в пари.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 2.09.2016 13:47:47 + 8 0
Именно - някои неща не се измерват само в пари. Обикновената човешка гордост, себеуважение и подобни. Ако предложиш на някого тотално неадекватна сума - преди всичко показваш неуважение към него. Не е задължително мотивът на Бил да е алчност. Дори е по-вероятно да не е. Човекът е почти на 70 години и болнав. Какво ще ги прави тези пари? Иначе бъди сигурен, че си получава достатъчто от права за старите албуми на Сабат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 3.09.2016 17:13:58 + 1 0
Kaк какво ще ги прави?Ще се грижи по-добре за здравето си например.Или като е известен музикант леението и операциите са му безплатни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.09.2016 13:21:00 отговори + 7 1
Жалко, че се познават от толкова дълго време, a поне за последното турне не се съберат без да се карат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".