Bill Ward отрича да му е предлагано да свири на последното шоу на BLACK SABBATH

25 яну 2016, 23:22 ч. 719 / 5 3
пред./следв.

   Малко след твърдението на басиста на BLACK SABBATH Geezer Butler, че оригиналният барабанист Bill Ward е отказал да свири на последния концерт на групата, вторият публикува официално изявление във "Фейсбук" по повода. То гласи следното: 

Трябва отново да отговоря на некоректни твърдения на Geezer. Никога не съм получавал предложение да свиря на последното шоу от турнето "The End" с BLACK SABBATH. Когато турнето беше потвърдено, моят мениджмънт се свърза с мениждмънта на BLACK SABBATH, за да разберем дали те са заинтересовани или не от моето участие. Беше ни казано, че няма интерес. Това беше и последният разговор, който сме провели за турнето.

Искам да заявя, че не бих искал да свиря само на един концерт, когато съм напълно способен да издържа цяло турне. Няма да потвърдя техните неверни твърдения за моето здраве, свирейки само на един концерт. Също така, не бих искал да изляза само пред някои от нашите фенове, а не пред всички фенове, при положение, че можех да свиря на повече концерти.

Bill

 

bill ward



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Метал73 26.01.2016 21:34:34 отговори + 2 0
Сърдити старчета !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОЛД МЕТАЛ 26.01.2016 11:13:27 отговори + 3 4
гледах в тубата актуален материал от турнето на Сабат . Ози е Трагедия! И без Бил .... Те изглеждат не най-добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 26.01.2016 08:35:05 отговори + 6 1
.....Отвратителни,гадни и отблъскващи новини на иначе емблематични и големи имена на музиканти и групи,но,така се получава май винаги,когато истинската музика,сътворена някога за феновете и за лично удоволствие,се преплете с т.н. бизнес-интереси и гадните,въздесъщи пари!
Жалко,наистина,защото тая помия,нямаща нищо общо с музиката,не подминава никого и най-вече-наистина някогашните големи........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".