Billy Sheehan ще издаде нов соло албум през март

13 яну 2009, 11:10 ч. 178 / 9 4
пред./следв.
Басистът Billy Sheehan (NIACIN, екс-MR. BIG) ще издаде ноовия си самостоятелен албум "Holy Cow" през март месец. В него ще участват някои "много специални гости", чиито имена ще бъдат разкрити по-късно. Музикантът има намерение да разпространи предварително и аудио семпли от творбата.

още за:

Billy Sheehan


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай красьо 14.01.2009 12:53:50 отговори + 0 0
По-запознатите знаят, че Били първоначално е бил китарист, после е станал басист. А Satyr е прав, само че съм чувал, че Били е неосъществен, понеже така го кефи, а не защото не е могъл(той твърди че въруозни китаристи има бол, ама колко виртуозни басисти има по света ). Гледал съм клип от някаква репетиция на Mr.BIG, в който Били бърше едни ултра бързи и яки сола на китара. Чакам с интерес да видя какво е измислил. А, освен това Били е свирил и със Стив Вай, което хич не е за пропускане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 13.01.2009 11:53:41 отговори + 0 0
Те басистите не са ли неосъществени китаристи? :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2009 11:52:19 отговори + 0 0
Bass,Bass... more Bass Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 13.01.2009 11:45:28 отговори + 0 0
"Китаристът Billy Sheehan" откога е китарист Billy Sheehan?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".