BILLYBIO отменят европейското си турне

7 май 2022, 11:16 ч. 958 / 5 2
пред./следв.

   Проектът на фронтмена на BIOHAZARD Billy Graziadei (още в супергрупата POWERFLO) - BILLYBIO - е взел решение да отмени всичките си дати за концерти в Европа през това лято.

   У нас очаквахме групата за гостуване в София на 25 юли, но то няма как да се случи. Организаторите от "Live & Loud" коментират, че очакват евентуално потвърждение за нова дата за България. Когато има яснота, ще бъде разпространена официална информация за събитието.

 

gamma ray

още за:

Billybio


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


не знам 8.05.2022 12:21:47 отговори + 3 1
Дано пак всички американци не си отменят турнетата в Европа. Че ще се окаже, че Слипнот пак няма дойдат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 9.05.2022 17:29:54 + 0 0
Засега няма такива индикации - други ще да са причините с Били. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".