BIOHAZARD напредват с писането на материала за нов албум

18 авг 2010, 08:40 ч. 253 / 4 3
пред./следв.
В скорошно интервю басистът/вокалист на BIOHAZARD Evan Seinfeld е разкрил, че групата е готова с около 80 процента от музиката и към 40 процента от текстовете за предстоящия си нов албум. Наследникът на "Means To An End" от 2005-а ще бъде продуциран от Toby Wright (KORN, SLAYER, MOTLEY CRUE, KISS, FEAR FACTORY, IN FLAMES, STONE SOUR, Ozzy Osbourne и др.).
   Същевременно Seinfeld най-сетне е завършил записите за дебютния албум на страничния си проект THE SPYDERZ, където участва и John Monte, (екс-MINISTRY/M.O.D.).


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.08.2010 20:20:52 отговори + 0 0
Спайдер-а си мисли май за порно-кариерата повече и затова голямата банда се смалява с всяка следваща година и албум.....
Кой каза, че парите не разваляли хората
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metallica fan 18.08.2010 11:53:01 отговори + 0 0
Голяма е тази банда - няма спор, и ме кефят адски многооо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 18.08.2010 10:41:45 отговори + 0 0
Дано всички осъзнават колко е голяма тази банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".