BIOHAZARD пристигат в София ден преди концерта си

10 юли 2009, 18:28 ч. 263 / 9 4
пред./следв.
"Re-Act Music" разпространиха следното съобщение:

   BIOHAZARD пристигат в София утре – събота, ден преди историческия им първи концерт в България. Бруклинските титани ще се разходят из столицата, а след запознаването им с българската кухня на вечеря ще опитат и да вкусят малко от нощния живот на града.
   Припомняме, че на 12 юли (неделя) в зала "Универсиада" ще имаме уникалната възможност, най-после на родна земя, да видим и чуем една от най-великите групи на 90-те – дългоочаквано събитие от стотици фенове, особено след миналогодишното им турне по случай 20-годишнината от основаването на BIOHAZARD. След пауза от няколо години, през миналата 2008-а, BIOHAZARD се събраха в оригиналния и най-класически състав от ерата на превърналите се в истински култ албуми "Urban Discipline" и "State Of The World Address", а именно – Evan Seinfeld (вокали/бас), Billy Graziadei (вокали/китара), Danny Schuler (барабани) и Bobby Hambel (китара). Tочно в този състав сега оригиналните BIOHAZARD най-после идват да ни смачкат в София!
   Билети все още могат да бъдат закупени в мрежата на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg на цена от 35 лв. предварително и 40 лв. в деня на концерта.

   Ето и графика на неделния концерт в зала "Универсиада":
19:00 – отваряне на вратите
20:00 – BROTHERS IN BLOOD
20:35 – LAST HOPE
21:30 – BIOHAZARD

още за:

BiohazardRe-Act


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Biohazard 12.07.2009 09:47:19 отговори + 0 0
Довечера сме там и ще има тотална размазване. Една дестка мечта е на път да се сбъдне. Чакам ги от 1994 година, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2009 09:17:33 отговори + 0 0
мале ,мале дойде големият ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 11.07.2009 01:02:01 отговори + 0 0
Леле, не ми се мисли.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Марс 10.07.2009 21:16:27 отговори + 0 0
Там сме,няма как ))))))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".