Бивш член на IN EXTREMO почина по врене на протест срещу мерките против COVID-19

27 яну 2022, 08:05 ч. 1020 / 5 3
пред./следв.

   Boris "Yellow" Pfeiffer, гайдар на германските "средновековни" метъли IN EXTREMO от основаването им до миналата година, е починал в Берлин по време на демонстрация против мерките срещу COVID-19.

   Съобщава се, че кончината му не е насилствена, музикантът е колабирал по време на протеста, като полицаи са му оказали първа помощ, но това не се е оказало достатъчно, за да не загуби живота си.

   Pfeiffer участва в IN EXTREMO над 24 години до 2021-ва, когато напуска поради неуточнени различия с останалите членове. 53-годишният музикант, баща на две деца, е живеел във ферма в германската провинция "близо до природата". Протестът на около 200 души в столицата, към който се е присъединил, е бил мирен. Тъй като причината за кончината му не е известна, е назначена аутопсия.

   Останалите музиканти от групата изразяват мъката си и изказват съболезнования на близките на отишлия си свой бивш колега.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стронций84 27.01.2022 09:19:34 отговори + 10 15
Сигурно не е бил ваксиниран, че и стрейт едж и/или веган и изобщо водил е много здравословен начин на живот. Но никой не е застрахован
А представям си да беше ваксиниран.....
R.I.P.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 27.01.2022 11:23:06 + 13 10
класически бг разбирач, веднага всичко навърза без да знае нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 27.01.2022 13:01:05 + 3 6
Кое "всичко" съм навързал? Ти под живеене близо до природата какво разбираш? Или си класически бг неразбирач? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".