Бивш китарист на SLIPKNOT ще свири на баса на предстоящото им турне

11 мар 2011, 07:13 ч. 262 / 6 3
пред./следв.
SLIPKNOT обявиха, че оригиналният китарист на бандата Donnie Steele ще бъде заместник на починалия басист Paul Gray на предстоящото турне на групата. И след раздялата със SLIPKNOT Donnie остава добър приятел с останалите музиканти и особено напусналия този свят миналата година четириструнник.

   Както знаете - SLIPKNOT ще осъществят дългоочакваното си първо гостуване в България на 21 юни в рамките на българския "Sonisphere 2011" фестивал с основен хедлайнър IRON MAIDEN (поръчай билет онлайн).


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sic 11.03.2011 16:49:03 отговори + 0 0
Ще се радвам, ако вземат въпросния басист за постоянно. В крайна сметка, важното е да продължат, а пича все пак е бил в тази група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shelly Gray 11.03.2011 15:42:14 отговори + 0 0
Браво! Наистина време беше... дано поне разберат, че могат да продължат да издават албуми, въпреки че Грей липсва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jasta 11.03.2011 11:10:29 отговори + 0 0
Време беше да кажат кой ще свири на баса !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".