Бивш мениджър на DEF LEPPARD съди групата

11 дек 2009, 14:26 ч. 216 / 4 5
пред./следв.
Бившият мениджър на DEF LEPPARD Trudy Green е завела съдебеден иск срещу групата, в който се казва, че музикантите са нарушили устни договорки и писмени контракти и не са й платили полагащото й се възнаграждение. Trudy Green е работила с групата от 2005 г. насам, но за турнето през 2008-а не е получила никакво заплащане, дори и след като DEF LEPPARD са взели своя хонорар. Припомняме, че именно на 4 юли миналата година DEF LEPPARD гостуваха за първи път в София, когато заедно с WHITESNAKE, изнесоха пълноценно шоу при доста лоши атмосферни условия на стадион "Академик" в София (репортаж).

Joe Elliott под дъжда на сцената в София, 4.07.2009
Снимка: "Sofia Music Enterprises"


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 21.12.2009 01:55:13 отговори + 0 0
Дио наистина е прав, макар че се изрази доста рязко, но пичът просто не беше в настроение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2009 02:46:11 отговори + 0 0
Ето го изказването на Дио 1:1 и Дио е прав според мен.
http://www.youtube.com/watch?v=zOwZBo8FQvo
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2009 01:59:50 отговори + 0 0
GlamFan, е като го извадиш от контекста, звучи гадно, ама защо го е казал Дио? Защото Вивиан Кембъл говорил някакви гадости за него - че Дио бил най-алчният човек в бранша. И Дио си му го казва - тоя беше никой, аз го направих човек, и тръгнал да говори за мен такива неща. А в коя група свири сега - Деф Лепърд, най-комерсиалната група, ха!
Ей ги и сега - обещали на жената да й платят, а се стискат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 12.12.2009 13:46:33 отговори + 0 0
Анонимен,никога не съм харесвал дио, но след това му изказване още повече! Да е жив и здрав, де... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.12.2009 01:14:53 отговори + 0 0
Както казва Дио: Def fucking Leppard?! Ее дайте парите на жената бе, ненагушили се... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".