Бившата вокалистка на VISIONS OF ATLANTIS създава нова група

8 дек 2013, 23:14 ч. 246 / 7 0
пред./следв.
Бившата вокалистка на VISIONS OF ATLANTIS Maxi Nil разпространи съобщение, в което обяснява решението си да напусне бандата с желанието да прави музика, която й допада, докато VOA са се насочили към завръщане към корените си. Както ви информирахме, групата анонсира присъдиняването на певицата Clementine Delauney (SERENITY) и вокалиста Siegfried Samer и събирането с няколко от основателите си. Maxi желае на бившите си колеги и своята приятелка Clementine само успехи и занапред ще твори с новата си група JADED STAR. Дебютният албум на JS се планира за първите месеци на 2014 г. и в него певицата ще предложи по-различно звучене от записаното с VISIONS OF ATLANTIS.
Maxi Nil
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".