Бивши членове на MORBID ANGEL и GRIP INC. се събират в нов проект

10 фев 2008, 23:27 ч. 216 / 3 3
пред./следв.
Бившият басист и вокалист на MORBID ANGEL Steve Tucker, екс-GRIP INC./ HEATHEN басистът Jason VieBrooks и бившият барабанист на FORBIDDEN/MANMADEGOD Steve Jacobs са се събрали в нов проект, който засега носи името LOWA. Бандата има записани пет парчета, но на живо ще изпълнява около 10, а първите й концертни изяви в САЩ са вече насрочени. Ето пълният състав и снимка на LOWA:
Steve Tucker (екс-MORBID ANGEL) - вокали
Jason VieBrooks (екс-GRIP INC., HEATHEN) - китара
Bobby Gaskins - бас
Steve Jacobs (FORBIDDEN, MANMADEGOD) – ударни


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


101 11.02.2008 13:30:33 отговори + 0 0
Grip Inc е много як проект, но Dave Lombardo си е барабанист на SLAYER...
Всъшност Dave Lombardo май не е учaствал в слаб проект и група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 11.02.2008 09:15:39 отговори + 0 0
бахти Steve Tucker си е остригал главата,бахти как странно изглежда така,иначе дано да е як проекта и да правят яка музика(демек дет метъл) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2008 01:26:58 отговори + 0 0
Дейв Ломбардо да напуска веднага Слейър и да подхващат пак GRIP Inc - всичките им албуми размазват! "Power Of Inner Strength" и "Incorporated" са ми от най-любимите сд-та ФОРЕВЪР! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".