Бивши и настоящи членове на DOKKEN се събират в TOOTH AND NAIL

16 дек 2011, 08:34 ч. 194 / 5 3
пред./следв.
Бившите и настоящи членове на DOKKEN George Lynch (китара), Jeff Pilson (бас) и Mick Brown (ударни) обединяват сили в нов проект, наречен TOOTH AND NAIL. В момента музикантите са в студио и записват авторски песни, както и преработени версии на класики на DOKKEN. Дебютът на TOOTH AND NAIL ще излезе в първите месеци на 2012 г., а гост-вокалист в парчето "Alone Again" (DOKKEN) е бившият фронтмен на SKID ROW Sebastian Bach.
Tooth and Nail
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rebel 17.12.2011 09:40:52 отговори + 0 0
Добро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.12.2011 21:26:52 отговори + 0 0
оооооооо дааааааааааа глемъриииия мадафакааааззз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дрийм уориър 16.12.2011 10:29:23 отговори + 0 0
Себ Бах със сигурност ще изпее тази балада по добре от Дон,той просто вече няма глас,а и явно е много труден характер...Линч винаги е бил и ще остане еталон за завършен рок китарист,уникални рифове и сола,както и композиторски заложби.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".