Бивши и настоящи членове на JOURNEY, WHITESNAKE, DIO формират новата група REVOLUTION SAINTS

25 окт 2014, 15:57 ч. 1255 / 4 1
пред./следв.

   Deen Castronovo (JOURNEY, OZZY OSBOURNE, BAD ENGLISH, HARDLINE), Jack Blades (NIGHT RANGER, DAMN YANKEES, SHAW/BLADES) и Doug Aldrich (екс-WHITESNAKE, екс-DIO, BURNING RAIN) формират нова група, наречена REVOLUTION SAINTS. Дебютният албум на бандата се очаква през 2015 г. чрез "Frontiers Records". Продуцент е Alessandro Del Vecchio (HARDLINE). "Ролите" за записите на албума са следните: Castronovo - водещи вокали и ударни, Blades - бас и вокали, Aldrich- китари, със специалното участие на клавирите и в писането на песни от Del Vecchio.

   Проектът е по идея на президента на "Frontiers Records" Serafino Perugino. Последният от години има желание да направи формация с вокалист Deen Castronovo и е работил по други проекти и с тримата музиканти от REVOLUTION SAINTS. Накрая е привлечен и Del Vecchio, като така екипът окончателно се оформя.

 

revolution-saints

 

 

още за:

Revolution Saints


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Antrazit 26.10.2014 17:14:41 отговори + 0 1
поредната Frontier-ска измислица. Дийн верно, че пее много добре, но Блейдс само на бас, ми звучи тъпо. Ще издадат един албум и толкова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".