Бившите членове на GHOST подновиха иска си срещу Tobias Forge

30 ное 2018, 13:39 ч. 1128 / 8 3
пред./следв.

   Както може би си спомняте, през април 2017 г. бившите членове на GHOST заведоха съдебен иск срещу лидера на бандата Tobias Forge с обвинения, че ги е лишавал от дела им от приходи от албуми и концерти, криейки финансовото състояние на бандата.

   Вчера стана ясно, че Simon Soderberg (Alpha; член на GHOST от 2010 до 2016 г.), Mauro Rubino (Air; член на GHOST от 2011 до 2016 г.), Henrik Palm (Eather; член на GHOST от 2015 до 2016 г.) и Martin Hjertstedt (Earth; член на GHOST от 2014 до 2016 г.) са подновили иска си срещу Tobias поради конфликт на интереси, аргументирайки се с факта, че съдия Henrik Ibold е отсъдил в полза на Forge, тъй като е пристрастен поради факта, че последните двама членуват в Шведската масонска ложа ("Svenska Frimurare Orden").

   В скорошно интервю за шведски новинарски сайт, съдия Henrik Ibold отрича да е знаел, че Tobias Forge е член на масонската ложа, но признава, че е чувал слухове, загатващи, че това може би е вярно, избягвайки да коментира дали самия той е член на споменатата организация.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 30.11.2018 15:44:20 отговори + 5 3
Да бяха направили един-два албума вместо това? Да му докажат, че са незаменими и да изкарат някой лев същевременно? Ама май не са незаменими... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tyr 30.11.2018 15:38:10 отговори + 4 3
Не моа да рАзбера кво искат? Даже на картинките са без усти т.е. нямат думата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!! 30.11.2018 14:37:59 отговори + 2 7
Дреме му на дедовио Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".