Бившият барабанист на DIMMU BORGIR/CRADLE OF FILTH Nicholas Barker в уникален музикален проект

9 май 2014, 11:54 ч. 243 / 2 1
пред./следв.

   Легендарният екстремен метъл барабанист Nicholas Barker (LOCK UP, BRUJERIA, DIMMU BORGIR, CRADLE OF FILTH) ще вземе участие в уникален музикален проект в най-северния английския град Берик ъпон Туийд. Членове на местните групи от гайдари "Berwick RBL" и "Eyemouth RBLS" ще изсвирят избрани традиционни песни в съпровод на екстремни метъл бласт-бийтове. Събитието ще е част от честването на годишнина от от създаването на шотланските гранични патрули. Патрулите били създадени през 1689 г. на основата на опълчение от местни жители, събирано под звуците на барабан, за защита на Единбург от якобитите.

nicholas-barker

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


psycho_666 12.05.2014 02:20:31 отговори + 0 0
Ха, шишко ще свири с гайдари... Голям фен съм на шишко, ще е интересно да се чуе това нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".