Бившият басист на ACCEPT Peter Baltes ще свири с U.D.O. на европейското им турне

6 сеп 2022, 07:56 ч. 964 / 14 6
пред./следв.

   Бившият басист на ACCEPT Peter Baltes ще свири с U.D.O. на европейското им турне, което продължава този петък, 9 септември, в Берлин, Германия. Очакваме обиколката да има спирка и в България с концерт в София на 18 ноември.

   Baltes ще замести Tilen Hudrap, който е постъпил в болница след шоуто на U.D.O. в Мюнхен на 4 септември. Титулярният четириструнник страда от тежка преумора и се нуждае от почивка и възстановяване. Бившият колега на Udo Dirkschneider от ACCEPT идва като временен тур-музикант.

   Това не е първото събиране на Baltes и Udo, след като първият напусна ACCEPT. По време на изолацията заради пандемията двамата участваха в сборната формация DIRKSCHNEIDER & THE OLD GANG. Освен това, Peter има принос в композирането на материала за албума "We Are One", който U.D.O. записаха с Оркестъра на Бундесвера (Германските въоръжени сили).

 

peter baltes



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 6.09.2022 14:29:36 отговори + 9 5
С което групата на Udo става много повече Accept, отколкото соло проектът на Wolf, който за жалост носи същото име. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен гущер 6.09.2022 14:41:00 + 1 3
Същото като с Bonfire. Останаха само имената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 7.09.2022 11:33:59 + 1 6
Ами то и стария АССЕРТ би трябвало да е соло проект на Волф, след като той е основният и главен композитор на всичките им песни. А това че Петер е с УДО е хубаво, но като композитори и двамата са на светлинни години от Волф. Видя се, че като се събраха Удо, Петер и Щефан и пак не можаха да направят нищо особено, а именно споменатия албум на УДО и после проекта с Матиас от УДО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Удо 7.09.2022 15:28:39 + 2 3
Hellraze,пий си хапчетата!Основният композитор в първите албуми на Аксепт е жената на Волф,плюс това Удо е Създателят на Аксепт.Не дрънкай глупости,че ставаш смешен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Удо 7.09.2022 15:32:49 + 3 1
П.п.
Страхотна новина за всички истински фенове на истинският Аксепт!
Другите нека си слушат трибют групата на комерсиалното китаристче и щракащият с пръсти старец с глас на задавено от кокал куче
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 8.09.2022 14:03:12 + 4 2
"Удо" ти ставаш смешен. Жената на Волф в автор на текстовете в завършен вид от 1983 насам. Но музиката и основните текстови идеи във всички стари албуми са на Волф. Помагат му Петер и Щефан, а и Йорг по-късно, но основно всички песни до 2010 са на Волф - или целите или над 70% от дадена песен.
Ти нормален ли сида твърдиш, че Габи е измислила Princess Of The Dawn, Son Of A Bitch, Metal Heart, Fast As A Shark и т.н. То в инфото към албумите си пише, че до 1982 за окончателно оформяне на текстовете помагат други хора (пише им имената), защото все пак АССЕРТ не са знаели английски както трябва още. От 1983 тази функция за идеи и краен текст е на Габи (жената ха Волф). На Йорг пък е идеята за песента, като текст на Metal Heart.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".