Бившият шеф на "Nuclear Blast" създава "Atomic Fire", при него отиват HELLOWEEN, OPETH, MESHUGGAH, PRIMAL FEAR и др.

11 ное 2021, 16:40 ч. 1040 / 6 2
пред./следв.

   Един от създателите и бивш директор на германския метъл гигант "Nuclear Blast"Markus Staiger - анонсира създаването на свой нов лейбъл с името "Atomic Fire Records". Ще му помагат двама други екс-служители на "NB" - Florian Milz и Markus Wosgien.

   Стартът на компанията е летящ. Под нейното крило са вече редица от най-известните метъл групи на "NB" - HELLOWEEN, OPETH, MESHUGGAH, AMORPHIS, MICHAEL SCHENKER GROUP, PRIMAL FEAR, SONATA ARCTICA, AGNOSTIC FRONT, RISE OF THE NORTHSTAR, SILVER LAKE на Esa Holopainen и WHITE STONES.

   "AF" ще си партнират с "Warner Music" за Германия, Австрия и Швейцария и с "ADA" за останалата част от света, с изключение на Япония, където ще работят с "Ward Records". Ще следим развитието на новия лейбъл и, разбира се, на почти всички от изпълнителите в неговия каталог, анонсирани към момента.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kim 12.11.2021 09:30:57 отговори + 0 9
Това не е лейбъл, това е погребална агенция! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 12.11.2021 11:00:41 + 10 2
Това не е коментар. Това е опит на някой третокласник да изглежда оригинален. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".