Бившият вокалист на ANTHRAX Dan Nelson: "Исках и можех да продължа"

22 юли 2009, 14:39 ч. 205 / 2 3
пред./следв.
След като стана ясно официално, че ANTHRAX са се разделили с вокалиста Dan Nelson (прочети), певецът излезе със свое изявление по случая:

   По препоръка на юридическия ми съветник запазвах мълчание по отношение съобщенията в ANTHRAX от последните дни, но сега трябва да заема позиция заради моите лоялни фенове, а и изобщо. Искам нещата да бъдат ясни.
   Никога не съм бил сериозно болен, както ANTHRAX написаха в прес-рилийз от 17 юли. Това изключително некоректно изявление ме нарани страшно много. То подведе феновете, мои приятели и семейството ми, че съм тежко болен, когато не бях. Не бях предупреден, че ще бъде разпространено такова съобщение и когато разбрах, това ме шокира, както съм сигурен е шокирало и вас. Останалите членове на бандата взеха решение да отменят концертите, не аз. Аз имах и готовност, и желание и бях способен да свърша работата си.
   След като пуснаха изявлението, другите от бандата решиха по своя инициатива, че аз съм се "оттеглил" от групата. Никога не съм се оттеглял.
   Даже и след тази случка и след заетата от бандата позиция, по-рано днес аз им дадох ясно да разберат, че съм готов и искам да продължа да изпълнявам задълженията си. След това мое предложение дойде и последното изявление, с което се анонсира "официалното" ми напускане на групата. Нямах представа от съдържанието на прес-рилийза, докато той не бе разпространен, нито че ANTHRAX отменят европейското си турне, както и това със SLIPKNOT.
   Съжалявам за цялото разочарование и объркване, което тази ситуация причини.
   Искам да благодаря на верните ми фенове, приятелите и семейството ми за тяхната подкрепа, многото имейли и обаждания.
   Моят юридически съветник е инструктиран да предприеме адекватни действия за създалото се положение.

още за:

AnthraxDan Nelson


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 23.07.2009 14:23:59 отговори + 0 0
???????????????????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.07.2009 03:14:31 отговори + 0 0
Бобз, приятелю, точно ти ли го казваш? Хахаха, айде give me a break, please!!! Ха,а ха хахахах, ще ме уморите, ве, келеши! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 22.07.2009 22:43:12 отговори + 0 0
Абе сега да не се окаже, че и тоя като бившия вече вокалист на INXS е друсалка? Ще бъде много жалко, освен ако не e виновен Scott Ian Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".