Бившият вокалист на ANTHRAX Dan Nelson съди групата за 2,5 млн. долара

12 ное 2011, 00:04 ч. 248 / 7 1
пред./следв.
Според в-к "New York Post", фронтменът на ANTHRAX в периода 2007-2009 г. Dan Nelson е завел съдебен иск срещу групата за 2,64 млн. долара по повод остраняването му от състава и по-точно - изказвания в интервюта на Charlie Benante, Frank Bello и Scott Ian, че певецът се е оттеглил внезапно заради заболяване, което е довело до отмяна на турне. При завеждането на делото е посочено и че преди около месец Benante е казал пред Blabbermouth.net, че Nelson е кавгаджия.
Dan Nelson

още за:

AnthraxDan Nelson


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 12.11.2011 13:01:53 отговори + 0 0
Да, де, то понеже със завеждането на дело заради няколко интервюта ще докаже точно, че не е кавгаджия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".