Бившият вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley пя пред 150 човека в София

23 мар 2012, 15:18 ч. 631 / 5 56
пред./следв.
Второто гостуване на Blaze Bayley в България, този път със собствената му банда, е сред редките случаи напоследък, когато нямаме определени очаквания към предстоящо изпълнение. Всъщност, шансовете да останем разочаровани не бяха никак малки. Защо?

   Някои очевидци твърдят, че първата изява на английския певец у нас (през далечната 1995 г.), тогава като фронтмен на титаните IRON MAIDEN, се е оказала "пълна издънка". Ако оставим тази тема настрана (както и трябва да направим), последните години намериха Blaze в чудесна форма. Той издаде вероятно двата си най-силни албума, "The Man Who Would Not Die" (2008) и "Promise and Terror" (2010). Епичен хеви метъл - изчистен от стилови примеси, наточен до блясък, удрящ право в сърцето. Истински. За нещастие, малко след като успяхме да проумеем, че бирмингамецът отново е в играта, идва съвсем "свежия", по менъуорски озаглавен "The King of Metal". Той е клиширан, скучноват, прибързан и нека го поставим така: лишен от всички качества на двата си разкошни предшественика. А все пак неговото промотиране е основният повод да имаме удоволствието да гледаме Blaze Bayley в София още веднъж.

   Както вече стана дума, нагласата не е нито позитивна, нито негативна. Нали така се избягваше риска (къде малък, къде по-голям) да останеш разочарован? Е, организаторите от "BGTSC" ни предлагат нов начин, чрез тотално неподходящ избор за подгряваща банда, която леко опорочава началото. Още с влизането ни в "R.B.F." откриваме, че бившите 5-О ЧУВСТВО (и настоящи NANA AND THE GANGS или нещо подобно) са перфектни... за кръчмарска обстановка. Техните "лутащи" се, често без определена посока кавъри предизвикват противоречиви реакции - някои се веселят, други стоят безразлично. Свирене, меко казано прилично, обаче без почти никаква оригиналност с изключение на едно ново парче - част от музиката в предстоящата да излезе българска кинопродукция "Пистолет, куфар и три смърдящи варела". Илияна, на която пеенето на утвърдени рок класики не е най-силна страна, и момчетата й предпочитат да ни пораздвижат със забавни миксове, които прескачат от METALLICA на STEPPENWOLF, на LIMP BIZKIT, на RAMMSTEIN, MEGADETH, MAIDEN, PINK FLOYD... Добре, че няма SLAYER! И добре, че същинската част идва бързо!

   Посещаемостта обаче е слаба. Помещението е изпълнено от не повече от 150 души. Това, разбира се не отнема от удоволствието да наблюдаваш как един от незаслужено-подценените музиканти в цялостния хеви метъл на 80-те, 90-те и новото хилядолетие дава всичко от себе си, за да зарадва малцината фенове, които са дошли да го подкрепят. Blaze Bayley е искрен, скромен и напълно отдаден на публиката. Само така, както отдава и живота си на музиката. Мощното му гласище изпълва подобрения (разбирайте с разширен обем) клуб "R.B.F." и най-екзалтираните реват текстовете на пирони като "The Launch" и "Ghost in the Machine". Тежкотоварната "Silicon Messiah" побърква всички! Гологлавият вокалист пее колкото му държи гласа, въпреки че на няколко местенца (гласът) се "скрива" зад китарите. Напук на годините Blaze не спира да дава максимум сили, да поддържа високия си дух и със своя солиден опит остава почти непоклатим до края. Сетлистът е дълъг и разнообразен, като англичанинът постига превъзходен баланс. Стари и нови, дълги и ударни - огромна част от изпълнените песни са вдъхновяваща разходка обратно към триумфалните моменти на вокалиста.

   Проблемите в новия му албум, превърнали го във всичко друго, но не и триумфален, дойдоха от поредните рокади в състава (изцяло подновен!). Но ако в рамките на няколко традиционни завъртания на CD-то ("The King of Metal") трудно може да се прецени дали са успели да се сработят като пълноценна банда, на сцена четиримата нови инструменталисти просто мачкат. Най-силното парче от записа, "Dimebag" ("Някой чувал ли е за бандата PANTERA?"), просто е огромно на живо. Същото се отнася и за заглавната, която се оказва и тотална концертна тресня. Неизвестно защо, макар и записан в студиото на Steve Harris, записът показва нещо съвсем различно и нешлифовано. Тук, пред нас е друго. С шестструнния бас и респектиращото си брадище, Lehmann е една чудесна атракция за хубавите девойки по първите "редове". Китаристите Andrea Neri и Thomas Zwijsen с лекота изпълняват и стари, и нови песни, а Claudio Tirincanti налага барабаните с всичка сила. Колкото до самият Blaze - той е все така ентусиазиран и емоционален. Нарича България "метъл столицата на планетата Земя", снима публиката с новината, че ще си постне фотоса във фейсбук и я коронова за "Краля на метъла". Защото тя е тази, която му позволява да живее с хеви метъла, да създава, да бъде тук точно сега. Преди отново да се върне в мейдънската си ера с един от гвоздеите на вечерта, "Clansman", фронтменът заявява, че е свободен, благодарение на нас. А много метални сърца се изпълват с топлина… Или пълна жега, щом започва "Virus"!

   Краят в такива ситуации е познат. Край, който предизвиква приятна тръпка във фена години наред. Щастлив край!

Clay Man


Blaze Bayley, Sofia


Коментари   (56)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.03.2012 12:13:34 отговори + 1 0
Абе, вие на вратата у вас ли да ви покани някой? Нямало реклама! В Яко видях плакат!!!
Я вижте само тук колко пъти е писано Аз и в нета, и в кръчмите, и по телевизиите срещах информация. Спите ли, че не разбрахте?

150 е доста добре!

Не знам кои са експертите дето пишат тук, но тази година, за такъв изпълнител толкова хора на едно място си е постижение!!!

ПП - На МасAlpine колко бяхме?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2012 11:31:33 отговори + 0 0
винаги съм смятал групата на блейз за забавна, но не ми е от любимите. само 150 души на концерт си е излагация от всякъде погледнато. разни бг банди са пълнили повече софийските клубове. предполагам, че организацията на концерта и/или рекламната кампания на концерта са били зле направени, а може и реклама да не е имало. аз лично не съм видял 1 плакат по улиците и нито 1 банер из нета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Говедарин 27.03.2012 03:10:03 отговори + 1 0
Блейз, къде си тръгнал бос през лука?
Още помня 1995 - първият ми концерт... 900 лв. беше билета... Стенеше като стара мома жадна за ласки... Иначе Iron Maiden - любимата ми група за цял живот!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рос Ен 15.06.2020 15:36:46 + 0 0
950лв пич.още го пазя този билет- първия и за мен.Ама питам кой го избра в групата?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Румбата 26.03.2012 17:35:54 отговори + 0 0
Никой не мрази никого тука, всички се обичаме. А ако някой наистина прави нещо важно за музиката, още повече го обичаме. Апропо, Блейз Blaze of Glory изпълни ли я? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2012 17:16:35 отговори + 0 0
да бяха подгрявали Ахат, БТР че дори и Конкурент щеше да е по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gustaf 26.03.2012 16:57:25 отговори + 0 0
RIP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 26.03.2012 09:45:50 отговори + 0 0
Ееееееее КСЮША как не към те познавал по-рано - чета коментарите, чета и не мога да повярвам - някакси изконната нужда от плюене на бг-рокаджията е задоволена от подгряващата група и ...как да кажа - не можех да повярвам, че на Блейз ще му се размине,но...но...добре,че има такива мъже като тебе - даде му да се разбере на Блеийз колко е зле и то с едно завиден български похват - сравнявайки го с още някой който в случая няма общо - Биф Бифърд, което ти даде възможност да осъществиш българската мечта- с един куршум два заека...Е гуем си- трее да си поместиш адреса,тел-а,снимки твои-току виж се намерили желаещи да ти засвидетелстват възхитата си и НА ЖИВО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2012 00:32:54 отговори + 0 0
Някой май е сърдит, а?
Трябваше да напишете "Пред почти 150 фена и няколко сърдити хейтъра" ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтър 25.03.2012 23:37:58 отговори + 0 0
Какъвто репортажа, такива и коментарите!
Яко плюене и мазане!

Сега още повече ме е яд, че не бях тук да го гледам..




Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

67aiga7a 25.03.2012 19:19:54 отговори + 0 0
All your base are belong to us! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.03.2012 18:02:33 отговори + 0 0
Да Нана - след като ти и приятелките ти дойдохте тук за да се обяснявате - това наистина ще повиши интереса към твоята "банда". Всеки който иска да се научи какво не трябва да прави една група ще гледа от вас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алис 25.03.2012 16:47:38 отговори + 0 0
@Nana

"Е, не знам, не претендирам да разбирам от свирене, но барабанистът беше изрод! Китарата също жулеше здраво, а единственият, който имаше проблеми от време на време, беше самият Блейз.
Също така чух The Clansman, Virus, Man On The Edge, Lord Of The Flies, Silicon Messiah, Stare At The Sun, Will To Win, The Brave, Futureal, така че от задължителните ми липсваше само When Two Worlds Collide.
Иначе единственият негатив, поне според мен, беше Nana "Gangbabg", но явно е в доста топли отношения с шефа на Фенс, защото нещо много я лансират. Музикантите около нея бяха доста добри по мое мнение."

"Така ще бъде като Блейз ги събира от кол и въже. Особено пък тоя барабанист дето само блъскаше. Невероятно слаба банда явно много го е закъсал щом не може да си намери поне малко по-читави музиканти. Жалко защото Блейз е пич и пееше страхотно. Скоро ще ги изгони и тях де"


Това са два от коментарите (общо четири) под репортажа от концерта в Про-Рок. Там също ли имат проблеми с мъжа ти? Там също ли хейтват и не оценяват таланта ти?

Научете се първо да понасяте критики, а после имайте претенции за "притежание на музикални качества" )))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Щурака 25.03.2012 16:15:14 отговори + 0 0
Очаквах доста повече от Блейз и компания. Видя се, че годинките му личат. Накрая поиздиша здраво. Като цяло добре, но можеше да е доста по-добре. Относно подгряващите, гледал съм ги и друг път. Определено не са ми бандата фаворит в БГ, но не съм съгалсен с коментарите, които се пишат тук. За мен са много добри музиканти всичките до един, просто им трябва още повече характер, за да изпъкнат. За такъв метъл концерт не са най-подходящия избор, да, но не мога да кажа, че са зле. Отдалез си им личи, че са хора с опит и си правят нещата с хъс. Просто стила им не е толкова 80-тарски, като за такова мероприятие. И от всичката тази помия, която се изписа за тях, мисля че и за слепите стана ясно, че е някакво лично отмъщение. Аз лично не чух нищо фалвиво и нищо грешно. Просто хейтърите тук са много, ама какво да се учудваме, в БГ все пак, хахах. Хайде, живо здраво и по-малко злоба. Музиката трябва да носи положителни емоции, а не такива безпочвени злобарщини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nana 25.03.2012 16:03:18 отговори + 0 0
Здравейте! Аз съм вокалистката на групата и създателката на 5-о чувство, групата, която скоро ще има и ново име. Живея и работя в среди, свързани с шоубизнеса и ми е ясно какво се случва в момента. Благодаря ви за хубавия черен ПР, мисля, че оттук нататък ще има още по-голям интерес към нас. За разлика от моя "приятел"/ "приятелка" АНОНИМЕН, аз имам достатъчно смелост да се представя като себе си. Приятно ми е - Илияна. Пиша тук за първи път. Мислех въобще да не коментирам струящата злоба от буквите по-долу, но тъй като са замесени хора, които уважавам и обичам, не мога да не отговоря. За пеенето фалшиво - елате, мои скъпи приятели от този форум, в клуб, в който има добро озвучаване и аз чувам гласа си (въпреки лошия звук в клуба не чувам фалш от клипа, да не говорим, че пее доста и публиката, та не знам как сте направили толкова детаилен анализ на пеенето ми)- каня ви, елате и коментирайте как пея, ако и тогава не сте доволни, заповядайте - вземете микрофона и ми покажете КАК СЕ ПЕЕ. Бутафорното поведение - същото предложение, елате, скъпи мои приятели, и ми покажете как да се държа на сцена!!! Трето - музикантите около мен. Ако аз съм ви проблема, обсъждайте мен, а не тях. Знам колко труд е хвърлен, колко са упорити, колко добри приятели са и колко добре свирят. Аз съм голям проблем тук, защото мъжът ми е проблем в този форум. АНОНИМЕН, ти, който нямаш смелостта да се покажеш , а седиш в сянка и хейтваш, това е към теб - последните левчета, които мъжът ми давал за да имам участия, е сякаш реплика от жълт вестник. Сигурно в такъв вестник изкарваш своите левчета, защото си много добър в това да си измисляш, от редовете ти да струи омраза , неясно към какво, и да си в анонимност. Мили хора, ще ви оставя да си пишете, това е ваше право. Аз няма да отговарям, защото ставам част от вас, хейтърите, а не желая Исках само да защитя групата си и мъжа си, който е мразен тук, защото има хубави качества, които рядко се срещат в България. Смея да твърдя, че нашата група също притежава добри музикални качества(включително и аз, хаха, знам, че сега някой веднага ще захапе ), които тук в БГ рядко се срещат. Исках да напиша това, за да защитя себе си и тези, на които държа. А, и смятам, че това, което тук се пише е напоено със злоба и е несправедливо. Тъй като моите думи ще породят водопади от хейтвания, предупреждавам, че повече няма да ви отговарям, зашото написах това, което мисля. Въпреки всичко, мили хора, пожелавам ви да сте щастливи и да имате по-малко поводи да сте толкова озлобени към света и околните Поздрави!Let It Be Rock! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

67aiga7a 25.03.2012 14:39:06 отговори + 0 0
За нищо ^^. Така, поне пак опряхме до певицата, мерси за коментара, това исках да разбера
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Алис 25.03.2012 14:23:06 отговори + 0 0
"Какво точно се случва че да е мега зле:"

Фалшиво е. Певицата пее толкова фалшиво на този клип, че даже не е смешно. Бутафорното и поведение няма да коментирам.
Мерси за клипа - благодарение на него разбрах, че този, който е писал репортажа е излъгал. Или се е объркал. Ако това са 150 човека, значи на Голямата четворка в София е имало 100 000. 150, ама друг път.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

67aiga7a 25.03.2012 14:14:50 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=LNWHmLqjUtg Ето, някой е постнал от въпросният концерт линк във форума. Какво точно се случва че да е мега зле: разминават се, клатят, глъхнат, бъркат....... да??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алис 25.03.2012 13:59:13 отговори + 0 0
67aiga7a - 2012-03-25 12:46:07

Пич, някой даде по-долу два клипа в ютюб. Не вярвам да има нормален човек, който след като ги изгледа, да не каже, че са пълна скръб. Честно ти го казвам - не вярвам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

67aiga7a 25.03.2012 13:25:59 отговори + 0 0
Е всичко ок, ама Од Крю са ни една от най-добрите ако не и най-добрата ни метъл банда евър! ''??????'' - не си прав, ама никак не си прав да ги наречеш чекии, пичовете просто мачкат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 25.03.2012 13:00:13 отговори + 0 0
Потгряващите са по различни и това е!
Кой да подгрява ? Woolfsbane или чекиите от odd crew?
Лайфа беше железен, Blaze е железен!!!
Тьпи хейтъри!!!! ((
буквите им виновни...тикви!!! ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


67aiga7a 25.03.2012 12:46:07 отговори + 0 0
Добре де, бая храна отнесоха погряващите та ми стана интересно точно за какво иде реч, след малко ровене из нета се останови, 4е : басиста е басиста на Стенли :О свирил е и с Конкурент и с Импулс. Отличен инструменталист както се оказа след няколко мнения на приятели, които разпитах. Китариста е свирил със Светльо енд дъ Леджънтс, съмнява ме да е случаен дрънкач и той. Барабаниста верно никав го нямаше, за него инфо не открих ама като му изключим шапката май минаваше за халф дисънт. И остана певицата дето явно ви бърка в очита на всички. Е а сега сериозно мислите ли, че това че не ви е харесала тя и подбора на репертуара е повод да кажете, 4е бандата е пъла скръб, не става за нищо и е обида за Блейз и за музикантите като цяло?!?!?! Май има някакъв психологичен момент тука ама не ми става ясно какъв.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър 25.03.2012 11:27:26 отговори + 0 0
Вие двамата първо се научете да пишете на български език, а след това си позволявайте да коментирате каквото и да е. Не бил чел нещо, което така да го разочарова, хахахахахаха! И аз не съм чел нещо, което така да ме разочарова от образователната система у нас, както твоето писание. Неграмотници!!! Искрено се надявам да сте на по 8-9 години, защото ако не сте - жалко за цялата ни държава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

edwar 25.03.2012 01:52:11 отговори + 0 0
Eдинственото нещо от този репортаж с което съм съгласен е, че публиката найстина не беше много около 150 човека, но репортажа е ужасен и не верен и не до толкова обективен, а по-скоро субективен и в известен смисъл хейтърски дори. Clay Man аз имам 15 годишно концертно наблудение (над 200 концерта изгледани: попитай за справка "Оzzy" и хора който ме познават) на концерти в България и Чужбина и смело мога да кажа, че наистина от доста време насам не съм чел репортаж който така да ме разочарова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2012 23:43:04 отговори + 0 0
Бах ти срането и плюенето
Кефи те ме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Румбата 24.03.2012 12:24:57 отговори + 0 0
Не съжалявайте, Блейз си е просто един малко по-кадърен Биф Бифърд.Евтин патос и вокална скука! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.03.2012 12:05:56 отговори + 0 0
Зъл Девил - 2012-03-23 22:35:23
Подгряващите трябваше да разиграят едно яко порно и да завършат с могъщо букаке върху "вокалистката". Щеше да е весело, а и вероятно им се отдава по добре от музиката /и това не е сигурно обаче/.

Да бе! И после в „Уикенд“ да има заглавие: Маскирани като музиканти се гаврят с джудже
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Румбата 24.03.2012 09:29:45 отговори + 0 0
Друг път ако може залепете единствения плакат за Блейз в заключената тоалетна в мазето на общината зад врата с надпис ВНИМАНИЕ ЛЕОПАРД! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blaze 24.03.2012 08:15:59 отговори + 0 0
Бай Мирчо - 2012-03-23 22:34:50
Те затова се цупят като няма акредитация.

Цупят, не цупят - отразили са го, нали? И онези, които не са били на концерта, сега могат да разберат как е минал, нали? Значи са си свършили добре работата. Мен лично ме бОли х*я дали са я свършили с или без акредитация. Да не говорим, че към настоящия момент единствения подробен репортаж е тук. Като гледам мнението на повечето писали - като цяло са съгласни с написаното и потвърждават, че така е било. Аз лично не съм бил на концерта и за това ми беше интересно да разбера как е минало.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2012 07:56:50 отговори + 0 0
вярно че подгряващите развалиха иначе хубавия концерт. но те не заслужават толкова да се хабите за тях. опишете ги с една дума - СМЕХ - и толко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъл Девил 23.03.2012 22:35:23 отговори + 0 0
Подгряващите трябваше да разиграят едно яко порно и да завършат с могъщо букаке върху "вокалистката". Щеше да е весело, а и вероятно им се отдава по добре от музиката /и това не е сигурно обаче/. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Мирчо 23.03.2012 22:34:50 отговори + 0 0
Петърчо, ти моето момче, нацяло си изперкал. Какво значи "не са длъжни". Те са медия и правят всичко, което е необходимо, за да имат читатели. Те го правят, защото искат, а не защото трябва. А за акредитацията е важно, щото яко няма акредитация, трябва да плащат. Те затова се цупят като няма акредитация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 23.03.2012 20:36:06 отговори + 0 0
Разкошен концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър 23.03.2012 20:12:08 отговори + 0 0
"За катехизис не е имало акредитация"

Ако това е вярно, то Катехизис заслужава поздравления. Защото първо, не са длъжни да отразяват каквото и да е било без акредитация, но въпреки това са го направили заради читателите си. И второ - тук ще се повторя - отразили са концерта достоверно. Бях там и потвърждавам написаното.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 23.03.2012 19:50:42 отговори + 0 0
Подгрявката беше обида за Блейз. Но публиката ги наказа със „смразяване“.

Може би трябва да се добави, че Бейли лично продаваше мърча си и преди и след излизането си! Като задоволи всички желаещи да го доближат. Вероятно заради това гласът му влезе във форма чак на третото парче. Но пък какъв глас!!! Беше в отлична форма.

За катехизис не е имало акредитация и за това за пръв път посещаемостта е отразена реалистично! Това, което куца във всички концерти , организирани от BGTSC е рекламата! Някой там бърка , като мисли, че събитието се саморекламира - култа VIRUS едва събра 50 човека и също беше с неадекватна подгрявка в лицето на New Diseased.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.03.2012 19:10:44 отговори + 0 0
150 човека??? Това сериозно ли? И като знам как по репортажите обикновено надуват посещаемостта, мога да си представя колко хора наистина е имало. А организатора тръбеше как това щяло да бъде напълно разпродаден концерт. Смех!
Подгряващите не ги бях чувал даже като име до момента в който не прочетох репортажа. Разрових се из тубана и намерих няколо клипчета. Трагедия! Как е възможно на това "нещо" да му бъде давана възможност да подгрява Блейз? ОК - и Блейз не е върхът на сладоледа, ама все пак е бил вокалист на не кой да е, а на Мейдън. А тия кви са? Това е подигравка с музиката:

http://www.youtube.com/watch?v=0wjjtxgpddU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GpjRanHnseA

WTF???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The Red Corsair 23.03.2012 19:00:06 отговори + 0 0
Браво за обективния репортаж! Нана енд дъ генг бяха потресаващо зле! Изпълнението им беше обида и за публиката и за музикантите. Ужассс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ро 23.03.2012 18:57:31 отговори + 0 0
FS , добур опит да се самопохвалиш Нано! Единствената с позитивен коментар за съпорта. Значи или си нанката, или майка й. И не се опитвай да караш родата да пише, домтатъчно се изложихте снощи. Ти сега се довърши с тая женска злоба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Popo 23.03.2012 18:41:35 отговори + 0 0
Nana & the Gang Bang Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.03.2012 17:41:23 отговори + 0 0
Блейз през 95-та беше трагедия. Сега пя много по-добре. Присъдинявам се към останалите относно подгряващите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

67aiga7a 23.03.2012 17:29:42 отговори + 0 0
Мдам, подргряващите определено не можеха да се намерят на сцената учудва ме много фразата ''меко казано прилично'' ако е искал да каже нещо добро ''Сашо Диков'' дето е писал репортажа да си го беше казал в прав текст а не заобиколно да не избяга от посоката на темата. Иначе Блейз си пя учудващо добре за годините, а и със сигурност ми е в топ 5 хора с най-странна физика лайк евър )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gad 23.03.2012 17:19:23 отговори + 0 0
Добър си е репортажа. Блейз си се представи много добре, можеше обаче да му увеличат малко микрофона че китарите го заглушаваха. А вокалката на подгряващата група... по-добре да си намери друго хоби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър 23.03.2012 17:18:03 отговори + 0 0
Репортажът отразява точно случилото се - трагични подгряваще (по-голям смях от тези просто не може да има) и ГОЛЯМ Блейз! Изкърти здраво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Айнщайн 23.03.2012 17:08:24 отговори + 0 0
ей ,съвсем забравих за тоя концерт!Що не рекламирате подобни събития ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.03.2012 16:56:32 отговори + 0 0
Блейз пред 95-та беше супер (разбирай, имитиращ Дикинсън възможно най-добре) - издънка, друг път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eat Fecals 23.03.2012 16:55:41 отговори + 0 0
концерта беше супер як!!! като фен на соловите неща на Blaze се изкефих на макс!!! подгряващата група - пълен скандал!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.03.2012 16:52:20 отговори + 0 0
такава смешка като подгрявачката - НЯМА!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 23.03.2012 16:47:17 отговори + 0 0
Зала Христо Ботев беше определено претъпкана! Но Блейз Бейли издъхна, накрая буквално не му стигаше въздух! Подаде микрофона към публиката, плувнал в пот, краката чак му трепереха! Въобще през целия концерт не беше на ниво!
Чисто композиционно пичът има добри парчета. Студиино ме кефи, дори се готвех да отида на концерта тук, обаче забравих, че ще гостува. Направо забравих! Трябва да си купя май гинко билоба....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.03.2012 16:27:28 отговори + 0 0
А той 95-та да не си е мислел,че зала "Христо Ботев" беше натъпкана заради него )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FS 23.03.2012 16:11:21 отговори + 0 0
Нана енд дъ генг не бяха лоши, направиха купон и бяха свежи. На мен най-лоши впечатление ми направи задочните 'лепенки' пред сцената. Защо винаги по концерти има ,кой от кой по-грозен и смотан, залепил се пред сцената като Леонардо Ди Каприо за дъска, стоящи бездушно...както и да е. Концерта беше готин и купона на ниво - и съпорт бандата, и Блейз Бейли, и обстановката, и веселящите се фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hate is reality 23.03.2012 16:09:06 отговори + 0 0
Яж те уя на Блейз Бейли, подлоги мръсни!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.03.2012 15:53:59 отговори + 0 0
*жертвал и последните си левчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монтгомъри Бърнс 23.03.2012 15:50:50 отговори + 0 0
Блейз Бейли има една способност, която не е за подценяване.
Той е един от малкото професионални вокалисти, които пеят фалшиво и в студийните си записи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.03.2012 15:49:06 отговори + 0 0
Пишман певачката на 5-то чувство е жена на организатора - няма какво да се чудите. Запознати твърдят, че той жертвар и последните си левчета да и урежда участия щото е толко зле, че никой не я иска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.03.2012 15:45:32 отговори + 0 0
... "Някои очевидци твърдят, че първата изява на английския певец у нас (през далечната 1995 г.), тогава като фронтмен на титаните IRON MAIDEN, се е оказала "пълна издънка"

Верно е, през 95-та Блейз си беше толкова зле, че беше почти нетърпимо ;( Просто не беше за банда като Мейдън.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бате Пепи 23.03.2012 15:41:22 отговори + 0 0
Като цяло доста лош репортаж. Голям минус за такъв сайт като катехизис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".