Бившият вокалист на KILLSWITCH ENGAGE обяснява напускането си

7 яну 2012, 12:44 ч. 320 / 3 5
пред./следв.
Бившият вокалист на KILLSWITCH ENGAGE Howard Jones разпространи следното съобщение по повод раздялата си с групата:

   Добре, предполагам, че трябва да хвърля малко светлина по случая, без да навлизам в прекалени подробности.

   Както някои от вас може би знаят, последните две години бяха интересни за мен, меко казано, тъй като се борех с някои лични проблеми. Един от най-големите от тях бе, че ми откриха диабет Тип 2, който е останал незабелязан доста време. Останалите от бандата ме подкрепиха силно и, за да бъда честен, те ми помогнаха да продължа напред. Цялото преживяване определено ме поуплаши.

   Напоследък пишехме нов материал, но някак си аз не успях да се вдъхновя за предстоящия албум и турнетата, които ще го последват. Момчетата го забелязаха преди мен. Сега, като преосмислям нещата, осъзнавам, че сърцето ми не беше вътре в това.

   Прекарах чудесни 10 години с KILLSWITCH ENGAGE. Обичам Justin, Mike D, Joel и Adam за това, че бяха с мен, независимо от всичко. Имам толкова много хубави спомени и именно тях ще запазя.

   Дали ще правя музика отново? Със сигурност. Участвал съм в групи през повече от половината от моя живот и не мога да спра сега. Дотогава - вземете си новия албум на KILLSWITCH ENGAGE, той ще бъде добър.

   Благодаря на всички, че ми позволихте да ви забавлявам и си пожелавам късмет в бъдещите ми начинания.

   Отивам за риба, Howard.
Howard Jones


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


странник 9.01.2012 00:02:01 отговори + 0 0
Огромно уважение имам към тоя човек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfuras 7.01.2012 20:18:24 отговори + 0 0
Късмет само за тоя човек и да се оправя, а сега ако се върне Jesse Leach няма да е зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cthulhu 7.01.2012 15:24:33 отговори + 0 0
Уау, повечето хора като напускат някоя група вадят почти едни и същи клиширани изявления. Евала на Хауърд, че го е казал толкова просто и искрено. Дано всичко е наред със здравето му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2012 13:36:23 отговори + 0 0
Да, но жалко все пак, че няма да бъде вече с тях. Брилянтен беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2012 13:08:10 отговори + 0 0
палец нагоре заради откровенността. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".