BLACK COUNTRY COMMUNION са започнали записи за петия си албум

4 юни 2023, 08:29 ч. 347 / 16 0
пред./следв.

   Супергрупата BLACK COUNTRY COMMUNION, с участието на Glenn Hughes (DEEP PURPLE, THE DEAD DAISIES), Joe Bonamassa, Jason Bonham (LED ZEPPELIN) и Derek Sherinian (DREAM THEATER, Alice Cooper, Billy Idol), е влязла в студио "Sunset Sound" в Холивуд, Калифорния и вече записва дългоочаквания си пети дългосвирещ албум.

   Поради ангажиментите на музикантите със самостоятелните им и други проекти, бандата не бе активна от 2018 г. Сега обаче тя насрочва концертни дати, а както се разбира от социалните мрежи, работи и по следващата си творба. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

   По-късно този месец, на 26-и, очакваме Glenn Hughes за концерт в София, на който той ще отбележи 50-годишнината на класическия албум на DEEP PURPLE с негово участие "Burn".

 

black country communion



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".