"Black Lotus Records" отлага всичките си издания за неопределен период

19 май 2006, 09:53 ч. 84 / 2 5
пред./следв.
Гръцкият лейбъл "Black Lotus Records" пусна съобщение на официалния си сайт, в което се обявява, че всички предстоящи издания на компанията се отлагат за неопределен период от време, като причината за това е преструктуриране и търсене на нови партьори.

   Същевременно една от групите на "Black Lotus Records" - CRUACHAN обяви чрез сайта си, че на 18 май са получили телефонно обаждане от "Black Lotus", с което им е съобщено, че лейбълът спира дейността си и всички групи, които имат договори, ще бъдат освободени от тях. Някои от останалите изпълнители на BLR са: Chris Caffery, IMPERIA, OUTBURST и CRIMSON GLORY.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kasabira 19.05.2006 19:10:45 отговори + 0 0
shtoto fenovete na chalgata si kupuvat originalni diskove, kasetki i hodqt na koncert Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 19.05.2006 17:04:05 отговори + 0 0
ebasiiiiiii za6to ne falira nqkoi 4algarski leibal mama im ***** tapi Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.05.2006 15:28:30 отговори + 0 0
Maлийййййййй колко мъка и резил има по тази земя. (((((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4 19.05.2006 11:52:33 отговори + 0 0
мдам...на това му се вика фалит! случва се... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.05.2006 10:06:22 отговори + 0 0
ха-ха, ясно беше че тея перат пари :-D
стягайте се - това очаква и Монстърс ъф рока :-РРР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".