"Black Lotus Records" създават подлейбъла "Wheel of Time Productions"

30 дек 2005, 14:57 ч. 106 / 2 1
пред./следв.
Гръцката компания "Black Lotus Records" обяви създаването на свой подлейбъл с името "Wheel of Time Productions". Неговата цел е "възстановяване и връщане в продажба на някои важни албуми, които са значими за тежката музика като цяло". Това ще са "албуми, които са били в ограничен тираж и напоследък се смятат за изгубени, албуми които се определят като култови и много трудни за намиране".
   Освен това "Wheel of Time" ще издава и демота и концертни записи, които никога не са се появялали напълно официално, както и различни компилации. Всички продукти на лейбъла ще включват ценни бонус тракове. Изданията ще се разпространяват от същата мрежа, която дистрибутира и "Black Lotus", чийто представител в България е Музикална компания "Wizard", респективно те ще присъстват и в онлайн магазина на 'Про-Рок'.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dr_Benway 30.12.2005 17:01:31 отговори + 0 0
ей, дано да земат да преиздадат Oz Knozzq, че на е-бея ми продават нек`ъф винил на цената на Кадилака на Елвис! m/ m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".