BLACK SABBATH обявиха името на новия си албум и с кой барабанист записват

13 яну 2013, 09:40 ч. 426 / 8 7
пред./следв.
Легендарната британска метъл група BLACK SABBATH определи "13" за заглавие на предстоящия си нов студиен албум, първи от 35 години насам с вокалиста Ozzy Osbourne. Дискът ще излезе през юни чрез "Vertigo". Както знаете, барабанистът Bill Ward се оттегли от реюниъна и така BLACK SABBATH не успяха да бъдат отново в абсолютно оригинален състав. Ударните партии за "13", на негово място, записва барабанистът на RAGE AGAINST THE MACHINE Brad Wilk. Продуцент е Rick Rubin, вече има няколко насрочени концерта. Предстои да бъдат обявени и още дати.

   И албумът, и голямото реюниън турне трябваше да станат факт още през миналата година, но китаристът Tony Iommi бе диагностициран с рак, което отложи плановете на групата. За щастие, лечението му преминава успешно и той се завръща в студиото и на сцената.
black sabbath 2013


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 14.01.2013 17:18:36 отговори + 0 0
Нашите пастири от Светия синод имат по-гиздави кръстове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2013 20:37:38 отговори + 0 0
Бахти, тия приличат на восъчни фигури на снимката.
Не очаквам нищо друго освен як албум с класически Сабат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 13.01.2013 18:38:53 отговори + 0 0
Толкова много нови групи изкараха 70тарски звук, ако Сабат искат и те ще го изкарат. Всичко зависи от това те какво са решили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2013 14:36:06 отговори + 0 0
аз лично подкрепям долния коментар, дори предполагам, че ще са по-тежки последното парче на Iommi е смазващо - Out of my mind, с Ian Gilan, надявам се да е нещо в този стил, или в друха на Devil you know, типичните тежки марчни рифове на Айоми, само че с нова техника, хехе - убиец! Нямам търпание. Смятам че албумът ще е най-тежкият до момента, поне от към звучене на инструментите. като усещане ... ще видим, малко неща могат да надминат, black sabbath, electric funeral, children of the grave и т.н. ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2013 12:36:27 отговори + 0 0
"Psycho Man" и "Selling My Soul" са убийствено добри парчета и аз лично много ще се радвам, ако новия албум е в този дух Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Panzergrenadier 13.01.2013 12:26:20 отговори + 0 0
Доколко е възможно да се върнат към 70-тарския звук? Старият ретро блус-хевирок... Надали, по-скоро ще е нещо като "Psycho Man" и
"Selling My Soul" от албума Reunion. Няма как да си в новия Милениум и просто така да скочиш 40 години назад във времето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2013 11:27:28 отговори + 0 0
OMG, защо не Tommy Clufetos, беше блестящ на концертите. нямам думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".