BLACK SABBATH пускат ново специално лимитирано издание - CD "The End"

15 яну 2016, 09:09 ч. 692 / 2 3
пред./следв.

   BLACK SABBATH пускат ново специално лимитирано издание - CD, със заглавие "The End", което ще се продава единствено на концертите от световното прощално турне на групата, като всеки един от дисковете ще бъде подписан лично от Ozzy Osbourne, Tony Iommi и Geezer Butler. Бандата стартира финалната в кариерата си обиколка, също под името "The End", през следващата седмица.

   Дискът "The End" съдържа осем неиздавани досега композиции, четири от записния цикъл на албума "13" и четири изпълнения на живо от едноименното световно турне на групата. По-долу може да видите списъка с песни и обложката на албума. Артуъркът е дело на художника Shepard Fairey.

   "The End" е записан в състав Ozzy Osbourne (вокали), Tony Iommi (китара), Geezer Butler (бас), Brad Wilk (ударни в парчета 1-4), Tommy Clufetos (ударни в парчета 5-8) и Adam Wakeman (клавири в парчета 5-8). Композициите 1-4 са записани в "Shangri La Studios" в Малибу, Калифорния, продуцирани от Rick Rubin, миксирани от Andrew Scheps в студио "Punkerpad West" и записани от Greg Fidelman. Песните 5-8 са записани и обработени от Greg Price, а мастерирани от Robert Vosgien в "Capitol Studios Mastering".

Траклист на "The End":

01. Season Of The Dead
02. Cry All Night
03. Take Me Home
04. Isolated Man
05. God Is Dead? (Live Sydney, Australia 4/27/13)
06. Under The Sun (Live Auckland, New Zealand 4/20/13)
07. End Of The Beginning (Live Hamilton, ON Canada 4/11/14)
08. Age Of Reason (Live Hamilton, ON Canada 4/11/14)

 

black-sabbath-2016-the-end

още за:

Black Sabbath


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фи-фай-фо 15.01.2016 15:46:25 отговори + 1 2
Да вземат онния двете дебелокойите да ги домъкнат и тука като за последно. Да има поне едно нещо на което да си заслужава да се отиде.
Че обявеното досега за тая година е пълна пръдня. Освен някои и друг малък концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 15.01.2016 14:22:27 отговори + 4 2
Еми-лично за мен-това измислено нещо е по-скоро изсмукано изкуствено от пръстите,така да се каже,и за още пари,най-вече,защото-4 "нови"парчета,отпаднали като не особено добри от "13"+4 концертни и вече познати като студийни и като за ПЪЛНЕЖ-еми-не ми се връзва замисъла им и това си е!....
А към ония,които ще ми сложат всичките минуси на света за казаното мнение-едно време,някога,почти боготворях съботяните,познато ми е абсолютно всичко от тях,имам го у дома и си е истинска класика за мен,ама някогашна и вече отминала и с основание,въпреки негативите,мисля себе си за един истински рок и метал ветеран,защото съм отрасъл и съм имал щастието и удоволствието да чуя най-доброто от Н.В. МУЗИКАТА през всичките изминали години до сега...... И искрено се надявам все така да я има и по-нататък,макар че-за жалост-все по-малко и по-рядко чуваме нещо наистина стойностно,добро,класическо,.......
И пак повтарям-това си е мое лично мнение и не ангажирам НИКОГО с него,както и това-никой и с нищо няма да промени мнението и вкуса ми!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.01.2016 12:58:33 отговори + 1 3
Това ще струва цяло състояние в Ebay. Надявам се да е по силите ми... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".