BLACK SABBATH ще запишат нов албум и ще предприемат финално турне през 2016 г.

28 апр 2015, 18:47 ч. 780 / 4 2
пред./следв.

   В интервю от 24 април на пресконференция в Сао Пауло, Бразилия, по време на фестивала "Monsters Of Rock", Ozzy Osbourne е потвърдил, че BLACK SABBATH ще запишат още един албум и ще предприемат финално турне през 2016 г., преди да се оттеглят.

   Още миналата есен Ozzy Osbourne направи подобно заявление в интервю. Тогава той каза, че композирането на нови песни ще започне в началото на 2015 г., но засега не е ясно дали тече такъв процес. Ozzy също така намекна, че работи по соло албум и ще пребивава, вероятно в тази връзка, през октомври в Лас Вегас.

 

black-sabbath-2013



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Unbiased 28.04.2015 22:57:17 отговори + 4 3
Стига да е добър като предния - няма лошо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 28.04.2015 19:37:49 отговори + 5 4
Ей, не напечели се жената на Ози, и туй-то. За какъв чеп ще се пънат за нов албум, само кинти им в главата.
Да концертират, доколко здравето на Айоми го позволява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".