BLACK STONE CHERRY пуснаха и видео към "Out of Pocket"

1 фев 2023, 08:09 ч. 276 / 7 0
пред./следв.

   Американската рок банда BLACK STONE CHERRY продължава работата по осмия си студиен албум, подробностите за който предстои да бъдат разкрити.

   През миналия месец групата пусна сингъла от предстоящата творба "Out of Pocket". Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн и официалния видеоклип към песента. Фронтменът Chris Robertson казва за парчето:

"Out of Pocket" е песен от която се ражда точно от това чувство. Композицията е това, което аз лично, а мисля, че и много от нас, усещахме през тези много трудни последни няколко години. Да се изправиш пред демоните си и да знаеш, че трябва да излезеш от другата страна по-силен от преди.

 

black stone cherry

още за:

Black Stone Cherry


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".