BLACKMORE'S NIGHT показаха обложката на новия си албум

29 юли 2010, 08:40 ч. 448 / 2 10
пред./следв.
BLACKMORE'S NIGHT ще издадат новия си албум "Autumn Sky" на 3 септември чрез "Spinefarm"/"Universal". Дискът е посветен на първото дете на Ritchie Blackmore и Candice Night, което се роди на 27 май. Някои от имената на песните в бъдещата творба са: "All The Fun of the Faire", "Journeyman", "Vagabond (Make A Princess of Me)" и "Strawberry Girl". Ето и обложката:

още за:

Blackmore's Night


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nazgul 31.07.2010 00:40:13 отговори + 0 0
За теб може да е излагане, но за мен всяка негова композиция е дар, ако ще рап парче да напише . Просто много го харесвам и съм готов цял живот да свири още 30 години, ако свири, 30 години ще го слушам, без значение от стил, бързина и т.н. Това е моята гледна точка. Друг е въпросът, че аз наистина много харесвам Ренесансова музика още от преди той да се потопи в дебрите й, така че това негово решение може само да ме радва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 30.07.2010 10:16:24 отговори + 0 0
Погледнете на нещата по този начин, защото нищо не му пречеше да спре с музикалната кариера след Stranger In Us All, което е излишно да се коментира поне за мен, че много по-лошият вариант...

Напротив, по-добре да беше спрял да свири, само се излага сега ... А и Ричито го уважавах до момента, в който не прочетох неговото изказване, цитирам "пръстите ми се движат по-бързо от мисълта" Разбирам идеята за метафората, но човек, който казва подобно нещо, е очевАдно дзверски тъп! ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rostropovitch 29.07.2010 15:54:55 отговори + 0 0
Когато той си тръгна групата съвсем не беше на върха. В същност, беше на ръба... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nazgul 29.07.2010 15:29:21 отговори + 0 0
Поздравления за това мнение! Напълно съм съгласен и се радвам, че и някой друг мисли като мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 29.07.2010 13:15:28 отговори + 0 0
Ричи е всестранно развит музикант,който за разлика от повечето съвременни (и не чак толкова съвременни) музикални идоли,може да свири всякаква музика.Талантът му се простира в най-различни сфери на музиката.
Затова и в своята дискография има прокети като Блекморс Найт,един успешен и добър проект бих казал.
Не може да очаквате от човек като Блекморе,цял живот да дъни с дистера и всяка вечер да свири Smoke On The Water,не може просто.Той е много над тези неща.
Голям фен съм на Пърпъл и съжалявам,че не съм ги гледал с него,но в крайна сметка той си тръгна,след като записа един от най-добрите (последния добър според мен) албум на групата и ги остави ,когато за последно бяха на върха.
Имайки предвид годините и времената,Пърпъл вече не могат да бъдат на онова ниво.Знаете това и е по-добре Ричи да си задоволява музикалните интереси с проекти като Блекморс найт,отколкото да гледаме избледнял и застарял с Пърпъл.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nazgul 29.07.2010 12:06:16 отговори + 0 0
Айде престанете вече с тия коментари какъв бил, пък видиш ли какъв го направила Кендис. Как въобще си вярвате, че този велик чешит, ако не е искал да стане такъв и да свири такава музика, някаква си жена ще го накара... Звучи безумно. И аз го харесвам много от рок периода му, но сега го харесвам дори още повече. Човекът е на възраст вече, разберете, че не може да цикли цял живот върху жици. Има нужда от промяна и най-нормалното е тя да дойде с малко по-спокойна музика. Никой не ви кара да я харесвате тази промяна, но поне уважете избора му заради това, което е бил, а недейте просто да го плюете, защото не харесвате Ренесансова музика, изсвирена по страхотен начин от него. Да не говорим, че той си е имал афинитет към тази музика доооста преди да срещне Кендис. Това личи както в парчета на Purple, така и на Rainbow. Ако сте запознати добре с творчеството им ще ме разберете и ще се съгласите.Това, което искам да кажа с две думи, е, че трябва да се радвате, че велик музикант като него продължава въобще да свири. Погледнете на нещата по този начин, защото нищо не му пречеше да спре с музикалната кариера след Stranger In Us All, което е излишно да се коментира поне за мен, че много по-лошият вариант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Minstrel in the Gall 29.07.2010 11:44:18 отговори + 0 0
Единственият шанс да ме накарат да си купя албума щеше да бъде ако Кендис бе чисто гола на обложката, иначе такива песньовки е много жалко, че са изсвирени точно от Ричи Черноморски ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DEEP PURPLE FAN 29.07.2010 10:20:42 отговори + 0 0
Жена му го е омагьосала! Това не е същия Ричи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ави 29.07.2010 09:54:59 отговори + 0 0
Ренесансови песновки и трубадурни изяви (( Дънеше едно време Ричи Блекмор, и то яко, ама сега, с тая жена Бонбонената Кендис, отиде коня в реката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нов Метъл 29.07.2010 09:45:01 отговори + 0 0
Тея къв стил дънат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".