BLACKMORE'S NIGHT с нова песен и лирик-видео - "Here We Come A-Caroling"

7 ное 2020, 09:35 ч. 631 / 7 3
пред./следв.

   BLACKMORE'S NIGHT - ренесансовият проект на легендарния китарист Ritchie Blackmore (DEEP PURPLE, RAINBOW) и съпругата му Candice Night, ще издаде коледно EP с четири песни на 4 декември.

   Мини-дискът ще носи заглавието "Here We Come A-Caroling" и ще включва още парчетата "It Came Upon a Midnight Clear""O Little Town of Bethlehem" и "Silent Night". Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео към заглавната композиция:

 

 

още за:

Blackmore's Night


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 7.11.2020 14:56:15 отговори + 2 3
Как може един от най-значимите китаристи и композитори за всички времена, създателят на не един или два, а на десетки рок химни, да се занимава с подобни срамотии?! Мляскай си младата жена, но с музиката не прави компромиси, Ричи!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз знам 7.11.2020 15:34:56 + 5 2
Поинтересувай се и виж, че този проект е от 1997 година. Т.е. е вече на 23 години. Та един от най-великите китаристи на всички времена се занимава с някакъв проект (все едно какъв) от 23 години. И идва БГ "разбирач" да пита как може.
Хайде попитай как може Металика да спряха да правят яки песни като от 1982 до 1988. Как може?
Абе я и аз да попитам как може велик вокал като Бон Скот да се напие така че да умре от това?
Абе я и да попитам как може първите плочи да са правени от целулоза, а не от винил?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 7.11.2020 23:31:18 + 2 1
Не само съм се интересувал, ами дори притежавам няколко албума, точно от тези, от първите със симпатичната му жена. Всъщност, дори НЕ ЗНАМ колко точно имам в шкафа... И до ден днешен, всеки път когато стане дума за Блекмор, се нервя, изумявам се на РЕЗКИЯ завой на Бога на Фендъра! Да беше се отдал на кавъри на Бах, щях да се радвам, ама да нарамиш мелничарската торбичка, да сложиш червените ботушки, да се увиеш в слама и да правиш "ренесансови" /кавичките са съвсем на място/ смотни, това не биваше да се случва!
Що се отнася до Металика, Бон Скот и т.н., не виждам почва за сравнение, ама никаква! Може да сравниш "Slaves and Maters" и "In Rock" , както "Load" и "Master of Puppets", ала не може да сравняваш несравними неща!
А да се споменава кончината на Бон Скот в тоз диалог, за тази работа поне една година бан - аз знам! Вероятен презокеански разбирая!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".